Gada karstākais attiecību šovs "Kaislību vasara" vedīs īstā mīlestības ceļojumā uz Itāliju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Miramiska/Shutterstock

Deviņas brīvas sirdis pulcēsies romantiskā villā gleznainajā Itālijā, lai iemainītu darbu un Latvijas ikdienu pret kaislīgu vasaras piedzīvojumu, saules un mīlestības zemē, meklējot savu otro pusīti. Vai Itālija atraisīs par kautrīgiem un atturīgiem uzskatītos latviešus? Tam varēs sekot līdzi jaunajā attiecību šovā "Kaislību vasara" kanālā TV3.

Vasarai piestāv flirts un brīvības sajūta. Itāļi saka - mīlestība ir ceļojums, nevis galamērķis. "Kaislību vasara" skatītājiem dāvās karstus vasaras vakarus, kuros ļauties pikantām drāmām, kaislei, izklaidei un, protams, mīlestības dzimšanai. Taču jābūt uzmanīgiem, jo mešanās mīlestības līkločos mēdz atstāt ar salauztu sirdi.

Šova mērķis ir parādīt, kā cilvēki dažādos vecumos veido un mācās veidot attiecības. To, vai pāriem būs lemts palikt kopā arī pēc šova beigām, lems liktenis, bet šova laikā mīlnieki varēs iepazīt viens otru un veidus, kā komunicēt mīlestības valodās.

Romantisko piedzīvojumu sāks četras sievietes un pieci vīrieši, kuru uzdevums ir atrast un līdz šova beigām noturēt sev labāko iespējamo partneri. Dalībnieki, kuri nespēs izveidot pāri pirmo piecu dienu laikā, no spēles tiek izslēgti un viņu vietā ieradīsies citi pēc kaislībām alkstošie. Uzvarēs tas pāris, kuram visilgāk izdosies noturēties kopā, taču uzdevums nebūs no vieglajiem, jo nāksies turēties pretī kaislībām, kārdinājumiem un intrigām.

Katras sērijas ietvaros dalībniekiem būs iespēja piedalīties kopīgās un individuālās aktivitātēs. Kopīgajās aktivitātēs dalībnieki izzinās un centīsies apgūt piecas mīlestības valodas - apliecinājuma vārdus (komplimenti un jūtu izrādīšana), kopā pavadīto laiku (prasmes kopīgām aktivitātēm), dāvanas (ķermenis kā dāvana viens otram), mīlestības darbi (rīcība, kas apliecina simpātijas) un pieskārieni.

Savukārt individuālajās aktivitātēs dalībnieki veidos savstarpējas attiecības, dodoties romantiskos randiņos, kas nenoliedzami būs katras sērijas būtiska sastāvdaļa.

Nākamās paaudzes televīzijā Go3 būs pieejams arī plašs ekskluzīva satura piedāvājums. Katra no šova epizodēm noslēgsies ar spilgtāko un pikantāko šova aizkulišu apkopojumu, kā arī skatītājiem būs pieeja papildu sērijām, kur varēs redzēt karstākās izklaides pie villas baseina, atklātas un emocionālas intervijas, vakara ballīšu norisi un izbalsošanas diskusijas.

Mīlestības pilnos mirkļus varēs redzēt kanālā TV3 no 18.jūlija darbdienās plkst. 18.10.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu