"Jumpravas" Aigari par dzīvošanu kopā: Mēs visi kopā esam bijuši ilgāk, nekā katrs ar savu sievu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupas "Jumprava" solists Aigars Grāvers.
Grupas "Jumprava" solists Aigars Grāvers. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Nesen atklātībā nāca, ka grupas "Jumprava" dalībnieki - Aigars Grāvers, Aigars Grauba un Aigars Krēsla - dzīvo zem viena jumta Raunas pagastā, izdevums "Kas jauns" devās ciemos, lai noskaidrotu, kā kungiem klājas.

Sadzīvē grupas biedri saprototies labi. Katram ir sava istaba – Grāveram un Graubam augšstāvā, Krēslam – lejā, un cits cita telpā degunu nebāž. Tieši tāpat viņi ievēro arī cits cita privātumu personīgajā dzīvē un ar tincināšanu vai dzīvot mācīšanu otru neapgrūtina.

"Katram ir rakstura īpatnības, kas jārespektē, jāpieņem. Mums ir zināmi katra vājie punkti, kurus neaiztikt. Mēs ļoti labi satiekam un savā starpā nekaujamies. Par darīšanu runājot, nevienam nekas netiek uzspiests, katrs darās un izpaužas pēc savas patikas.

Mēs ar Grāvi pļaujam zāli, Grāvis kūpina gaļu, es cepu maizi. Grauba, kurš pagaidām te uzturas retāk nekā mēs, šeit pārsvarā atpūšas no Rīgas. Iet staigāt, reizēm kārtīgi izguļas.

Pakaļam arī plānus, padarāmies ar montāžas lietām, paskatāmies filmas," stāsta Aigars Krēsla.

Viņš arī piebilst: "Mēs esam čomi. Ilgāk bijuši visi kopā, nekā ikviens bijis ar savām sievām."

Krēsla šīs vasaras pirmo pusi pacietīgi pavada "jaunā tēta" statusā, jo rūpējas par suņu mazuļiem. "Tāda nu šī ir mana šīs vasaras aktualitāte, prieka avots un noņemšanās."

Grupa "Jumprava" slavas virsotni sasniedza 20. gs. 80. gadu beigās – 90. gadu sākumā un bija tā laika padsmitnieku elki. Grupa koncertē joprojām. Pēdējo piecu gadu laikā izjukušas visu trīs vīriešu laulības.

Vairāk lasi žurnāla "Kas jauns" 7. jūlija numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu