Andrejsalā ar koncertu priecēs populārā ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Svetlana Loboda.
Svetlana Loboda. Foto: publicitātes

Andrejsalā 14. augustā uzstāsies populārā ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda, kura pēc kara sākšanās dzimtenē ir pārcēlusies uz dzīvi Rīgā un nu ir gatava koncertēt galvaspilsētas publikai un viesiem.

Ukraiņu dziedātāja, kura iepriekš dzīvoja un strādāja Maskavā, šobrīd dzīvo Rīgā un jau 14. augustā priecēs rīdziniekus un pilsētas viesus ar krāšņu koncertprogrammu "Wondersalā".

Loboda kopš pirmās Krievijas iebrukuma Ukrainā dienas publiski un asi ir kritizējusi agresora izvērsto karadarbību Ukrainā, kā arī daudz iesaistījusies un darījusi, lai palīdzētu bēgļiem no savas dzimtenes.

Visiem Lobodas tautiešiem no Ukrainas, kuri biļetes iegādāsies koncerta dienā pie ieejas, tiks piemērota 50% atlaide no biļetes standarta cenas.

Iepriekšpārdošanā biļetes iespējams iegādāties "Biļešu serviss" platformā un kasēs. Savukārt Ukrainas pilsoņiem, iegādājoties biļetes pirms koncerta pie ieejas "Wondersalas" teritorijā, 50% atlaide tiks piemērota, uzrādot personu un valsts piederību apliecinošu dokumentu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu