"Positivus" programmā notikušas izmaiņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Amerikāņu reperes Megan Thee Stallion uzstāšanās festivālā "Positivus" pārcelta no 15. uz 16. jūliju, informē festivāla pārstāvji.

Festivāla rīkotāji informē, ka Megan Thee Stallion aviopilotu trūkumu dēļ šodien nevarēja ierasties Rīgā, bet laimīgā kārtā pārceļ savu uzstāšanos Positivus festivālā uz rītdienu, 16. jūlijā.

Tas nozīmē, ka festivāla programmā notikušas izmaiņas. SoFayGo uzstājas plkst. 20:00, Caribou - 21:30, bet Jamie XX - 23:30.

Foto: viesi ierodas uz "Positivus" festivālu

Tie festivāla apmeklētāji, kas bija iegādājušies 1-dienas biļeti Positivus apmeklējumam piektdien, varēs apmeklēt festivālu arī rīt, uzrādot ap roku saglabātu piektienas, 15. jūlija aproci.

Jau ziņots, ka šī gada "Positivus" festivāla galvenie mākslinieki būs "A$AP Rocky", "Megan Thee Stallion" un "Jamie xx".

Tāpat festivāla programmu papildinās "Caribou", "Black Midi", "SoFaygo", "Black Country", "New Road", Bas, pašmāju mākslinieki ansis, "Citi zēni", Arturs Skutelis, rolands če, "Sudden Lights", Būū, Edavārdi, Prusax, "Sigma", Elizabete Gaile, Viņa, "Muud", Ods, "Zeļģis", "Nova koma", $ourJ un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu