Kura ir Agnese? Grupas "Triānas parks" soliste pārsteidz kolēģus "Zelta Mikrofonā"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

26. jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks "Zelta Mikrofona" laureātu koncerts, kurā piedalīsies arī grupas "Triānas Parks" soliste Agnese Rozniece (plašāk pazīstama - Rakovska). Viņai "Zelta Mikrofons" saistās ar lielām emocijām un priecīgu atkal satikšanos. Pirms diviem gadiem Agnese pārsteidza kolēģus un arī skatītājus ar asprātīgu priekšnesumu.

"Zelta Mikrofonā 2020" grupa "Triānas Parks" izpildīja dziesmu "Nejautā", kam bija sagatavojusi īpašu priekšnesumu: "Man bija vēlme radīt ilūziju par to, kas tad īsti ir Agnese Rakovska. Jo dažkārt šķiet, ka skatītājiem, klausītājiem vienmēr labāk zināms, kas es esmu, nekā es to pati apzinos. Uz skatuves mēs bijām trīs - es un vēl divas dejotājas. Visas tērpušās vienādi. Dejotājas dublēja dziedāšanu." Kura no trīs dāmām ir pati Agnese, tas pārsteidza un lika galvas lauzīt visiem - kā skatītājiem, tā mūziķes kolēģiem.

Noskaties!

Dziedātāja vienmēr izceļas ar pārdomātu skatuves tēlu, kas papildina muzikālo pusi. "Kad 2016. gadā saņēmām apbalvojumu par gada videoklipu "Vienaldzības", videoklipā tieši skatuves tērpam bija liela nozīme. To bija veidojusi dizainere Anna Gulbe. Man vēl joprojām patīk sadarboties ar jaunajiem LMA modes māksliniekiem, un Anna, manuprāt, ir viena no spilgtākajām absolventēm. Savukārt, saņemot balvu, biju Reiņa Ratnieka veidotajā tērpā."

Video: Agnese Rakovska - Vienaldzības

Agnese balvu pasniegusi specbalvu kategorijā reperim Edavārdi par albuma "Ekosistēmas" dizainu. Arī "Triānas Parks" ir saņēmis apbalvojumu par albuma "11" dizainu. "Priecājos, ka mūziķi domā, kā viņi noformē savus vizuālos materiālus! Tam ir nozīme. Protams, arī balvas pasniegšanai es gatavojos. Šādos gadījumos runai ir jābūt īsai, lakoniskai un iedvesmojošai!" pauž dziedātāja.

26. jūlijā Dzintaru koncertzālē uz vienas skatuves satiksies Latvijas mūzikas zvaigznes: “Prāta Vētra”, “Instrumenti”, Intars Busulis, Laima Vaikule, “Dzelzs Vilks”, Aija Andrejeva, Lauris Reiniks, Aminata, Agnese Rakovska, OZOLS, Normunds Rutulis, Jānis Stībelis, Olga Rajecka, “Rīgas Modes”, “Inokentijs Mārpls”, “Pienvedēja Piedzīvojumi”, ansis, Evija Vēbere, Kristīne Pāže, BŪŪ, “Citi Zēni”, “Knīpas un knauķi”. Uz skatuves kāps arī viesi - “Zelta Mikrofons” dažādu laiku posmu vadītāji: Fredis, Kaspars Breidaks, Baiba Sipeniece un Valters Krauze. Biļetes nopērkamas ekase.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu