Rikijs Mārtins apsūdzēts par incestu ar māsasdēlu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rikijs Mārtins
Rikijs Mārtins Foto: AP/Scanpix

Puertorikāņu mūziķis un aktieris Rikijs Mārtins stājies tiesas priekšā, lai liecinātu pret izvirzītajām apsūdzībām, ka viņam būtu bijušas seksuālas attiecības ar savu 21 gadus veco māsasdēlu.

"New York Post" ziņo, ka Martins ceturtdien, 20. jūlijā, ar "Zoom" starpniecību piedalījies tiesas sēdē, noliedzot izskanējušās apsūdzības.

Lai gan iespējamā upura vārds ir anonīms, Mārtina brālis Ēriks apgalvoja, ka tas ir Deniss Sančess - māsas Vansesas 21 gadus vecais dēls.

ASV mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka sūdzību iesniedzis 21 gadu vecais jaunietis, kurš apgalvo, ka viņam ar aktieri bijušas septiņus mēnešus ilgas seksuālas attiecības. Jaunietim esot bail par savu dzīvību, jo viņš it kā esot centies no Mārtina šķirties, taču Mārtins šķiršanos neesot pieņēmis un esot viņu pat vajājis. Tāpat izteiktas apsūdzības par slavenības aizraušanos ar alkoholu un narkotiskajām vielām. 

Pēc puiša iesnieguma Mārtinam noteikts aizliegums tuvoties Sančesam. Par šādām apsūdzībām draud pat 50 gadu ilgs cietumsods.

"Diemžēl persona, kas izteikusi šo apgalvojumu, cīnās ar dziļām garīgās veselības problēmām," sacīja Martina advokāts Mārtijs Singers.

"Protams, Rikijs nekad nav bijis un nebūs iesaistīts seksuālās vai romantiskās attiecībās ar savu māsasdēlu," apgalvoja advokāts. Arī Martina brālis Ēriks publiski izteicies par māsas dēla veselības problēmām. 

Advokāts turpināja saukt apsūdzības par "pretīgām un nepatiesām". "Apsūdzība nav tikai nepatiesa, tā ir pretīga. Mēs visi ceram, ka šis cilvēks saņems tik steidzami nepieciešamo palīdzību. Bet visvairāk mēs gaidām, ka šī briesmīgā lieta tiks izbeigta, tiklīdz tiesnesis sāks izskatīt faktus."

Arī aktieris publiski iepriekš izteicies mikroblogošanas vietnē "Twitter":

"Pret mani sāktais process ir balstīts uz pilnīgi nepatiesiem apgalvojumiem, tāpēc es atbildēšu tiesas procesā ar faktiem un cieņu, kas mani raksturo. 

Tā kā tas ir juridisks jautājums, es šobrīd nevaru sniegt detalizētus paziņojumus. Esmu pateicīgs par neskaitāmajiem solidaritātes vēstījumiem un pieņemu tos no visas sirds," sacīja Martins.

Rikijs Mārtins ir četru bērnu tēvs un piecus gadus ir precējies ar mākslinieku no Zviedrijas. Mākslinieks par savu homoseksualitāti pirmo reizi paziņoja 2010. gadā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu