Žurnāls: Dzelzītis satuvinājies ar efektīgu blondīni (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Dzelzītis un Asnāte Bāliņa
Lauris Dzelzītis un Asnāte Bāliņa Foto: LETA, instagram/asnatebalina / TVNET kolāža

Dailes teātra aktieris un par vienu no Latvijas iekārojamākajiem vecpuišiem dēvētais Lauris Dzelzītis, iespējams, sācis jaunas attiecības. 

Žurnāls "Privātā Dzīve" šonedēļ vēsta, ka Dzelzītis apmeklējis jaunā bāra "Dziļi violets" atklāšanas pasākumu kopā ar efektīgu gaišmati vārdā Asnāte Bāliņa.

Pārītis pasākumā ieradās kopā, taču, reaģējot uz viņiem pievērsto uzmanību, apsēdās atstatus.

Dzelzītis gan atteicās komentēt savu attiecību statusu: "Es par šīm tēmām – attiecībām un manu personīgo dzīvi – ne ar vienu vairs nerunāšu!"

Tāpat izdevums izpētījis, ka Dzelzītis un Bāliņa teju vienlaikus sociālajos tīklos dalījušies ar fotogrāfijām, kas tapušas Toskānā, Itālijā šīs vasaras sākumā. Tiesa, pāra kopbildes nekur nav atrodamas. 

Kā zināms, aktierim pērn vasarā pajuka attiecības, kurām viņš beidzot bija noticējis. Tas arī noteicis psihoemocionālo fonu plaši aprunātajam šovam "Randiņš ar Dzelzīti". Iepriekš Dzelzīša publiskākās attiecības bija ar pasākumu rīkotāju Alisi Kolosovu 2000. gadu sākumā.

Vēl šopavasar Dzelzītis intervijā žurnālam "Ir" dalījās pārdomās par jūtu un mīlestības tēmu. "Zinot, kāds būs atsitiens, es to psiholoģiski vairs nevaru atļauties. Maz cilvēku savā mūžā esmu pielaidis klāt. Ja beidzot tas notiek un pīķī nolūst, tad visa pasaule pašķīst. Tad jāizdara secinājumi un jāpārgrupējas. Jā, esmu piedzīvojis šausmīgu laiku. Bet, mērķtiecīgi strādājot, gan jau pēc kāda pusgada nostabilizēšos. Jāsaprot, ka nevajag sisties aizvērtās durvīs. Tas vienkārši nav mans ceļš," sacīja aktieris.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu