"Tās bija skaistas atvadas..." Linda Mūrniece pamet "Hotel Roma" (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Jānis Škapars/TVNET

Uzņēmēja, bijusī politiķe Linda Mūrniece ar emocionālu ierakstu paziņojusi, ka pamet saimniekošanu Vecrīgas viesnīcā "Hotel Roma".

""Hotel ROMA" karogu noņēmām kopā. Mana otrā ģimene un draugi. Pirms vairākiem gadiem to biju solījusi. Dienā, kad sapratīšu - durvis ir jāaizver, lai dotos tālāk, mēs atkal būsim kopā.

Bija bezgala skaists, sirsnīgs un atmiņām pilns vakars. Bija asaras, smiekli un pārsteigumi. Plīsa trauki uz laimi un dažas stundas Romas lobijā bija kā senos laikos. Burzma un mūzikas skaņas līdz pat jumtam, jo muzicēja visi, kas šajos gados pie mums uzstājušies.

Es atkal uzvilku priekšautu un apkalpoju kolēģus, kas daudzus gadus ikdienā agrāk apkalpoja mūsu viesus. Tās bija skaistas atvadas. Romas karogs tagad ir man azotē, un kādu dienu tas atkal plīvos kādā augstā mastā. Paldies visiem par šiem skaistajiem gandrīz desmit gadiem!" vietnē "Facebook" raksta uzņēmēja, publiskojot video, kur tiek noņemts sarkanbaltsarkanais karogs, kas rotāja viesnīcu.

Mūrniece atklāj, ka viesnīcas nākotne nav zināma. "Pagaidām aizslēdzam durvis, uzliekam signalizāciju un gaidīsim nākamo saimnieku. Bet skaidrs, ka tā nekad vairs nebūs Roma."

To, kādi ir Mūrnieces nākotnes profesionālie plāni, uzņēmēja publiski neatklāj. 

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu