Olga Kambala skaistuma vārdā atkal gulsies zem skalpeļa (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Olga Kambala gatavojas piepildīt ilgi lolotu sapni - veikt deguna plastisko operāciju. 

Olga Kambala jau kopš pagājuša gada nogales publiski izteikusi vēlmi izmainīt savu ķermeni - uzlabot krūšu formu un veikt rinoplastiku. Šī nebūs pirmā reize, kad Kambala skaistuma vārdā gulsies zem skalpeļa.

Kā liecina ieskats šova jaunajā sezonā, Olga savu sapni grasās īstenot Turcijā. Taču mirkli pirms svarīgā notikuma viņa piedzīvojusi emocionālu satricinājumu. "Es uztraucos. Tas tā negaidīti.

Tagad es skatos uz sevi spogulī un domāju - vai tas man ir vajadzīgs?

Es baidos!" šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Kambala.

Tāpat pa nerviem uzdevis arī vīrs, bijušais sportists Kaspars Kambala, kurš, pēc Olgas izteikumiem, vēlas doties līdzi uz Turciju atpūsties ar draugiem, nevis būt līdzās sievai svarīgajā notikumā. 

"Man ir tāds priekšstats, ka tu vairāk vēlies ceļojumu uz Stambulu, lai satiktos ar saviem draugiem, un ka tev reāli vienalga, ko es tur darīšu. Tu man pat nevienu reizi nepajautāji: vai tev tas deguns vispār ir vajadzīgs?" pie vīra vēršas Olga.

Kaspars gan steidza norādīt, ka Olga teju katru dienu "tikai īdējusi un raudājusi" par savām formām. "Nu ir pienācis tas laiks - dari vai nedari. Tāpat tu esi skaista!" uzsvēra Kaspars.

Olga vēlējusies lielāku vīra iesaisti šajā svarīgajā lēmumā un neuztraukties par vīra izklaidēm ar draugiem. "Es nebraucu ar domu tusēties. Es daru, ko es vēlos. Protams, primārais ir Olgas operācija. Savus draugus es redzēšu, kad redzēšu," aizkadrā norādīja Kaspars.

Jau ziņots, ka šovs "Slavenības. Bez filtra" pie skatītājiem atgriezīsies 8. augustā. Tam pievienosies tā dēvētā ballīšu karaliene, dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints. Skatītājus turpinās priecēt arī Olga Kambala, Magone Šutoviene un Kiviču pāris.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu