Kanjes Vesta publiskie uzbrukumi sievas draugam pamatīgi iedragājuši mentālo veselību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pēc tam, kad amerikāņu uzņēmēja Kima Kardašjana sāka attiecības ar komiķi Pītu Deividsonu, viņš saņēma publiskus apvainojumus no Kardašjanas atsvešinātā vīra un bērnu tēva, repera Kanjes Vesta. 

Pagājušā gada sākumā Kardašjana iesniedza oficiālu šķiršanās pieteikumu pēc vairāk nekā sešu gadu laulības ar Kanji Vestu. Pārim ir četri kopīgi bērni.

Savukārt pērnā gada nogalē Kardašjana pēc savas dalības raidījumā "Saturday Night Live" sāka romantiskas attiecības ar komiķi Pītu Deividsonu. 

Taču šīs savienības blakne bija Vesta nepārtraukti uzbrukumi Deividsonam, kā rezultātā komiķis kopš aprīļa apmeklē traumu terapiju, vēsta izdevums "People".

Vests regulāri dalījās ar ierakstiem sociālajos tīklos, kuros apvainoja sievas jauno draugu. Tāpat Deividsons saņēmis nāves draudus no repera atbalstītājiem. 

"Visa šī uzmanība un negācijas no Kanjes un viņa atbalstītājiem ir kaitējušas Pītam, un viņš meklē palīdzību," atklāj Deividsonam pietuvināts avots.

Avots norāda, ka Deividsons, kurš nesen izšķīrās no Kardašjanas, nenožēlo kopā pavadīto laiku ar viņu, un vēlas darīt zināmu, ka Kima ir bijusi tikai un vienīgi atbalstoša abu attiecību laikā. 

"Turpmāk viņš vēlas koncentrēties uz savu karjeru," tā avots.

Jau ziņots, ka Kardašjanas un Deividsona deviņus mēnešus ilgās attiecības izjuka augusta sākumā.

Deividsons iepriekš izteicies par cīņu ar mentālās veselības problēmām. Jāpiebilst, ka komiķis savulaik pat uzslavējis Vestu, kurš arī ir publiski runājis par sadzīvošanu ar bipolārajiem traucējumiem. 

Foto: Kima un Pīts

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu