Pie skatītājiem atgriežas iemīļotais šovs "Lauku sēta". Kas gaidāms šosezon?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ar devīto sezonu pie skatītājiem atgriežas šovs "Lauku sēta". Pirmo reizi tā darbība norisināsies Latgalē. 

“Lauku sētā darba daudz!” – slavenais sauklis, ko nezina vien retais. Šogad pirmo reizi šovs “Lauku sēta” notiks Latgalē – šarmantā lauku dzīve, lauku idille, Latgales bagātība un krāšņums – tas viss pārpārēm būs skatāms jaunajā, devītajā sezonā.

Šajā sezonā, pretstatā pērn redzētajam, “Lauku sēta” atgriezīsies pie saknēm – slauksim govis un tīrīsim cūku aizgaldus, ravēsim dobes, kaplēsim vagas un rīkosim siena talku, būs arī randiņi dīķmalā. 12 brašuļi sāks cīņu par galveno balvu – līdz pat 10 tūkstošiem eiro. Arī šogad emocijas ņems virsroku – būs kašķi un intrigas, aprunāšana un citu nodošana. Nemainīgi - lauku sētā dorbs dzan dorbu jeb “Lauku sētā” darbs dzen darbu.

“Lauku sēta” ienesīs Latgales šarmu un parādīs reālu lauku dzīvi, kas daudziem pat nav iedomājama. Tā sākas sešos no rīta ar gotiņu slaukšanu un beidzas vēlos vakaros ar ravēšanu, dārza laistīšanu un arī kūts tīrīšanu. Šī sezona būs īsts emocionāls izaicinājums. Kāds uz “Lauku sētu” atbraucis nevis strādāt, bet līgaviņu meklēt, bet kas par to būs sakāms dāmām? Dalībnieku vidū būs arī lieli mutes brūķētāji, kuri grib uzkundzēties pārējiem, bet pārējie ar to nav mierā. Taču būs arī sirsnīgi notikumi, kad dalībnieki vēlēsies apsveikt savu komandas biedru dzimšanas dienā un kopā ar novadā pazīstamu kūku cepēju radīs lauku torti.

“Lauku sēta” ir viens no gaidītākajiem Latvijā radītajiem šoviem. Tā vadītājs ir kolorītais Jānis Rāzna: “Es kā raidījuma vadītājs ar lielu sajūsmu gaidu šo sezonu, jo tā notiek Latgalē – zilo ezeru zemē. Esmu gandarīts, ka dalībnieki ir lieliski un skatītājus sagaida satriecošiem notikumiem piepildīta sezona.”

Smags darbs, emocionāli krāšņi notikumi, plikumi un skūpsti gaidāmi šīs vasaras lielākajā notikumā – šovā “Lauku sēta”. Skaties jauno sezonu kanālā TV6 no 26. augusta katru piektdienu plkst. 21.00 un Go3 jau no 12. augusta. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu