Latvijas slavenākais brazīlietis Felipe parakstījis līgumu ar starptautisku kino kompāniju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Felipe Gabriels Ksavjērs
Felipe Gabriels Ksavjērs Foto: publicitātes

Latvijā dzīvojošais brazīliešu influenceris, aktieris un futbolists Felipe Gabriels Ksavjērs parakstījis līgumu ar starptautisko kino kompāniju “Orlando John”, informē balticevents.info. Uzņēmums aktīvi strādā ar pasaules mēroga māksliniekiem un aktieriem jau vairāk nekā 20 gadus.

Felipe pievienojas komandai, kas pēdējā laikā regulāri sadarbojas ar tādiem grandiem kā Džoels Kinamans (Joel Kinnaman) (“Suicide Squad”, “Robocop”, “Altered Carbon”), Riks Džuns (Rick Yune) (“The Fast and the Furious”, “James Bond - Die Another Day”, “Olympus has fallen”), Roberts Davi (Robert Davi) (“Die Hard”, “James Bond - Licence to Kill”, “The expendables”) un daudziem citiem.

Felipe 2020. gadā debitēja veiksmīgā lietuviešu filmā “Imprtinis jaunikis”. Savukārt šogad viņš piedalījās projektā “The Viking - Downfall of a Drug Lord”, kur iejutās brazīliešu gangstera lomā kopā ar dāņu kino zvaigzni un producentu Aleksu Hogu Anderesenu (Alex Høgh Andersen).

"Felipe ir ļoti čakls, prot vairākas valodas, un viņam viegli padodas atrasties kameras priekšā. Šobrīd ir milzīgs potenciāls kļūt par starptautiska līmeņa aktieri. Jau pavisam drīz mēs varēsim redzēt Felipi populārākos straumēšanas kanālos," stāsta “Orlando John” kompānijas dibinātājs, holandiešu producents Orlando Džons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu