53 gadu vecumā traģiski mirusi aktrise Anna Heša

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Anna Heša
Anna Heša Foto: Reuters/ScanPix

53 gadu vecumā mūžībā devusies amerikāņu aktrise Anna Heša, kura augusta sākumā izraisīja negadījumu, ar savu auto ietriecoties kādā privātmājā. Pēc notikušā viņa nonāca komā un ārsti konstatēja nopietnu smadzeņu traumu. 

Aktrises ģimene un draugi pirms viņas došanās mūžībā nāca klajā ar paziņojumu, atklājot, ka ārsti nedod izredzes izdzīvot. "Diemžēl negadījuma rezultātā Anna Heša guva smadzeņu traumu un joprojām atrodas komā, kritiskā stāvoklī. Ārsti nedod cerības izdzīvot," tika teikts paziņojumā.

Tāpat tika ziņots, ka Hešas orgāni, ja tie ir dzīvotspējīgi, tiks ziedoti.

Piektdien, 5. augustā, Heša lielā ātrumā pārvietojās ar automašīnu, kad tā noskrēja no ceļa un ietriecās dzīvojamajā mājā, kuru pārņēma liesmas, vēsta CNN. Sieviete, kas atradās mājās guva vieglus ievainojumus, tomēr vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Citi mediji ziņo, ka Hešai negadījuma brīdī organismā tika konstatētas apreibinošas vielas - kokaīns un, iespējams, fentanils.

Heša ieguvusi plašāku atpazīstamību seriālā "Another World (1984-1992)", kinolentēs "Donijs Brasko" (Donnie Brasco, 1997), "Sešas dienas, septiņas naktis" (Six Days, Seven Nights, 1998), u.c..

Aktrisei aiz muguras ir šķirta laulība ar nekustamo īpašumu aģentu Kolmanu Lafūnu. Pārim ir 20 gadus vecs dēls Homērs Lafūns. Savukārt vairāk nekā 10 gadus ilgušajās attiecībās ar aktieri Džeimsu Taperu, kas izjuka 2018. gadā, pasaulē nācis trīspadsmitgadīgais Atlass Hešs-Tapers. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu