"Prāta Vētrai" Ventspils koncertā pievienojas reperi Gustavo un ansis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

13. augustā Ventspilī, Reņķa dārzā ar izpārdotu koncertu uzstājās grupa "Prāta Vētra". Organizatori informē, ka uz koncertu bija pulcējušies 15 000 skatītāju, kuri ar sajūsmu uzņēma “Prāta Vētru” un koncerta viesus - ansi, Donu, Gustavo, grupas “Instrumenti” un “Tautumeitas”.

“Mums bija pašiem savs vasaras festivāls Ventspilī! Paldies jāsaka ne tikai visiem mūsu draugiem, mūziķiem, kuri pievienojās šajā tūres koncertā, bet arī ventspilniekiem un pilsētas viesiem par šo karsto vakaru! Īpašs paldies Ventspils pilsētai par uzņemšanu un mūsu faniem, kuri pirms koncerta atnāca uz meet & greet pasākumu - satikām gan skolasbiedrus no Jelgavas, gan sen neredzētus draugus no Polijas un Spānijas,” par vakaru Ventspilī stāsta grupa “Prāta Vētra”.

Koncerttūres “Gads bez kalendāra” noslēgums gaidāms jau šo sestdien, 20. augustā ar koncertu Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē. “Rīgas koncerts ik reizi ir viens no satraucošākajiem. Pirmkārt, tādēļ, ka tas būs šīs tūres noslēgums un arī tādēļ, ka uzstāsimies mums visiem tik ļoti nozīmīgā vietā - Dziesmu svētku estrādē. Šīs sestdienas koncertā arī būs vairāki muzikāli un vizuāli pārsteigumi, to apsolām!” par gaidāmo koncertu pauž grupa.

“Koncerta norises vietas iekārtošana Mežaparka Lielajā estrādē jau sākta. Izaicinājums būs komunicēt par visām iespējām, kā uz koncertu nokļūt, jo ierastais 11. tramvajs uz Mežaparku šobrīd nekursē. Aicinām koncerta norises vietā ierasties laikus un būt pacietīgiem - tik plaši apmeklētos pasākumos viss aizņem vairāk laika, piemēram, biļešu un mantu pārbaude, ēdienu un dzērienu iegāde,” par gaidāmo koncertu Mežaparkā stāsta “Prāta Vētras” ģenerālmenedžere Aija Auškāpa. Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē eKase.lv un TC Spice informācijas centrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu