"Eolikas" mūziķis pārbiedē fanus: koncerta laikā viņam paliek slikti (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Eolika"
Grupa "Eolika" Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā ceturtdienā, dziedātājas Olgas Rajeckas vārda dienā Vērmanes dārzā norisinājās grupas "Eolika" koncerts, pulcējot daudzus apmeklētājus. Taču grupa uzstājās nepilnā sastāvā.

Lai arī uz skatuves "Eolika" uznāca pilnā sastāvā, proti, Olga Rajecka, Ilona Stepanova, Dainis Dobelnieks un Viktors Zemgals, pēc pirmās dziesmas "Noktirne" izpildīšanas pēkšņi pazuda Zemgals, un koncerts turpinājās bez viņa.

Izdevumam "Privātā Dzīve" Zemgals atklāj, ka viņam uznācis sliktums. "Varbūt kāds vīruss, bet varbūt tas no karstuma. Domāju, viss būs labi," tā mūziķis.

Populārais kvartets tika dibināts 1980. gada vasarā, un turpmākos piecus gadus "Eolika" bija viena no populārākajām Latvijas grupām. Šajā laikā tapa grupas lielākie hiti: "Zemeņu lauks", "Pasaule, pasaulīt", "Āgenskalna tirgus rīts" u.c., kā arī iznāca otrā lielā skaņuplate, kurā tika ierakstītas tobrīd grupas populārākās dziesmas. Savas pastāvēšanas laikā kvartets "Eolika" sniedzis vairāk nekā 4000 koncertu, un to droši var dēvēt par vienu no latviešu estrādes mūzikas simboliem.

Vairāk uzzini žurnāla "Privātā Dzīve" 16. augusta numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu