Narkobaronam Privertam jau gadu pie sāniem latvju daiļava (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rolands Priverts
Rolands Priverts Foto: Evija Trifanova/LETA

Bēdīgi slavenais narkokurjers Rolands Priverts šovasar ieradies Latvijā un atklāj, ka viņam aptuveni gadu ir jaunas attiecības.

Priverts izdevumam "Kas Jauns?" atklāj, ka viņa mīļotās vārds ir Ilva un viņa ir no Saulkrastiem. Abi iepazinušies caur radiniekiem un šobrīd apmetušies viņas dzimtajā pilsētā.

Bēdīgi slavenais narkokurjers atklāj, ka viņu Ilvā piesaistījis smaids, savukārt jaunā draudzene par mīļoto izsakās plašāk: "Mani piesaista dīvaini cilvēki, un Rolands tieši tāds ir – interesants, neparasts, ne tāds kā citi. Pavisam citāds."

Ilva uzsver, ka viņu neinteresē Rolanda pagātne un režisora Andreja Ēķa filmu, kas veidota pēc Rolanda grāmatas, viņa noskatījusies tikai pēc tam, kad ar abi jau bija iepazinušies. "Viņš vienkārši ir ļoti mīļš cilvēks. Nepavisam ne tāds, kā pats sevi aprakstījis grāmatā, kā atainots Ēķa filmā," tā Ilva. 

Abus vieno romantiskas attiecības aptuveni gadu. "Esmu kļuvusi daudz dullāka. Bet labā nozīmē. Jā, es metos avantūrās, taču pirms tam visu izplānoju," par draudzību ar Privertu stāsta Ilva.

Foto: Rolanda Priverta grāmatas "Nebaidies ne no kā" atvēršanas svētki

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu