Foto ⟩ Ar pirmajiem gaiļiem noslēdzies "Ezīšfests"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdienas, 28. augusta rītā noslēdzies urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”. Šogad Tallinas ielas kvartālu piedziedāja un piedejoja vairāk nekā 6000 līksmi dažādas mūzikas un mākslas aktivitāšu cienītāji.

Šogad festivāla apmeklētājus priecēja plaša klāsta un dažādu gaumju muzikālās apvienības un dīdžeji uz sešām skatuvēm. Pasākuma galvenais viesis GACHO, kā pats teiktu, norāva jumtu, noslēdzot lielās skatuves programmu ar tādiem hitiem kā “Stampā grīdu”, “Mūžam jauns”, “Meitene” un citiem. "Apsveicam Ezīšfestu ar aizvadīto desmitgadi! Bija patiess prieks piedalīties un redzēt tik daudz pozitīvas enerģijas uzlādētu cilvēciņu. Novēlam, lai šis aizvadītais jubilejas festivāls ir kripata no nākamo gadu vēl jaudīgākiem Ezīšfestiem,” pēc aizvadītās uzstāšanās komentē GACHO, īstajā vārdā Gatis Irbe.

Uz Ezīšfesta lielās skatuves kāpa arī Jamaikas ritmu meistari "Rigga Reggae", rokmūzikas leģendas "Pienvedēja piedzīvojumi", reperi Sourj, Zeļģis un Wiesulis, kā arī dziesminieks Reinis Jaunais.

Liepas skatuves mazie dziesmu svētki tika aizvadīti Žorža Siksnas pavadībā, kopkorī dziedot estrādes mūzikas himnas “Muļķe sirds”, “Genoveva” un citus visiem zināmus skaņdarbus, pēc kura dejas iegrieza jaunā viļņa šlāgergrupa "Čipsis un Dullais" ar karalisku putu balli. Uz šīs skatuves kāpa arī hip-hop mūziķis Kurts, grupas "Laime pilnīga", "Nova koma", "Baložu pilni pagalmi", Nova un Easy JAR.

Skatuvi “Tu jau zini kur” kurināja panku mūzikas tēvi PND, reperis Arturs Skutelis, hip-hop apvienība Mauzoleju Muuzika ar Hotte, Stepu un Xantikvariātu, kā arī Idus Abra, "Jūdas graši", Anna Krista, Kuusbārdis, Emīlija un DJ Chris Vander.

Pasākumā piedalījās arī tādas mūzikas grupas kā Reinis Ragga vs Maksims Trivškevičs, Rons, Jānis Irbe, "B Optimist", Kapteinis Reinis, Denny Silver, Kosmoplāns, Jauda, Slava (UA), Jonas Lindberg (SWE), Nalata Project (BRA), Fremen (PL), Jaywu (LK), kā arī dažādās vietās spēlēja vesela dīdžeju plejāde, to skaitā Artis Volfs, Miami, Goodfellas, Chris Vader, Cukurpaps, Myor, Mikus Alex, Ogyn, Skaabe, Junior High, Sambrero, Janna Montana u.c, sagaidot saullēktu ar Valteru Keici uz Angāra kāpnēm.

Papildus plašajai mūzikas programmai, pasākuma laikā bija iespēja piedalīties arī dažādās mākslas un izklaides aktivitātēs - apgleznot savu kroni, izmēģināt spēkus novusa un “Beerpong” turnīros, apdrukāt t-kreklus, izveidot hennas tetovējumu, izglītoties kokteiļu meistarklasēs, iejusties Tumsas muzejā un burtiski vārīt ziepes.

Festivāla organizatori vēlas pateikties ikvienam festivāla viesim, darbinieku komandai un atbalstītājiem, un aicina ciemos uz vienpadsmito Ezīšfestu jau nākamvasar.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu