Strūbergs: "100% bērni būs ar mani - viņi ir to pelnījuši!" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis un divu dēlu tēvs Kristaps Strūbergs pirmajā intervijā pēc skandāla par vardarbību ģimenē TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, kā rit šķiršanās process no sievas Mairitas Rosickas.

Publiskojam fragmentu no sarunas.

"Process ir sarežģīts, bet es ticu tam, ka mūs beidzot izšķirs. Tas nu tagad ir skaidrs. Cik skaists būs tas mirklis, kad man vairs to enerģiju nebūs nekur jāstiepj līdzi. Situācija ir tāda, ka tik ātri bērnu pilno aprūpi es vēl nedabūšu, bet lietas virzās uz to.

Tikmēr būs tā, ka pēc tiesas, kura ir TIKAI par šķiršanos un kad un kā es varu satikt bērnus, es cīnīšos, cik man būs spēka un, ja Dievs dos, tad mani puiki dzīvos ar mani.

Mūsu saikne ir nepārraujama, un viņi būs laimīgi. Ar mani un mums. Viņi ir to pelnījuši, es esmu to pelnījis, mana mamma un ģimene ir to pelnījuši. Viņi ir Strūbergi. Mēs esam Strūbergi!"

Runājot par to, vai viņš ir pieprasījis aprūpes tiesības pār abiem bērniem, Strūbergs atklāj, ka šī lieta ir procesā. "Tas nav tik vienkārši. Jāteic, ka procesi ir iesākti. Man bija jātiek galā ar daudzām lietām, lai es varu to visu nokārtot, taču bumba ripo. Prasība tiek sniegta. Tur ir nianses darbi.

Paies laiks, bet 100%, ka bērni būs ar mani. Es vēl nezinu, kad. Bet būs gan."

Pilnu interviju ar Kristapu Strūbergu lasi šeit!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu