Pugačovas un Galkina bērni skolas gaitas sākuši Krievijā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Neilgi pirms 1. septembra Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova atgriezās Krievijā. Nu tapis zināms, ka Maskavā ieradušies arī Pugačovas un humorista Maksima Galkina bērni, kuri tur sāks skolas gaitas.

"Alla šodien pavadīja bērnus uz skolu," pie kadriem, kur redzami abu dvīņi, vēsta Galkins. Pats humorists šobrīd aizvada koncerttūri pa visu pasauli.

Kā vēsta Krievijas mediji, pāra atvases mācīsies prestižā skolā, kas atrodas Odincovas rajona Lipku ciemā. Ļiza un Garijs mācīsies trešajā klasē.

Foto: instagram/maxgalkinru

Jau ziņots, ka par primadonnas atgriešanos Krievijā liecināja viņas drauga un iecienītā modes dizainera Igora Guļajeva publiskotie kadri sociālajos tīklos - tajos Pugačova redzama izkāpjot no automašīnas. Tāpat abi pozē pie Guļajeva veikala Maskavā. 

"Allusja, kā tu mums pietrūki!" pie video vēstīja Guļajevs. Pati primadonna video dzirdama sakot: "Tu domāji, ka manis vairs nav, ne?" - tādā veidā šķietami reaģējot uz Krievijas propagandas mediju informāciju.

Atgādinām, ka marta sākumā Pugačova savos sociālajos tīklos publicēja kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju. Tomēr dziedātāja baumas atspēkoja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

Jau ziņots, ka Pugačova kopā ar vīru, krievu humoristu Maksimu Galkinu un abu dvīņiem pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pārcēlās uz Izraēlu, savukārt šovasar ģimene pavadīja laiku Jūrmalā.

Galkins, kurš šobrīd atrodas koncerttūrē, pauž stingru nostāju pret Krievijas iebrukumu Ukrainā, un pastāv pieņēmums, ka Galkins ir rupors ne tikai savam, bet arī Pugačovas viedoklim.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu