Slavenā ukraiņu influencere Stužuka pārcēlusies uz lepnu māju Rīgā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/sofia_stuzhuk

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kura pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā ieradās Latvijā ar saviem trim bērniem, nu iekārtojusies lepnā mājoklī Rīgā.

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Stužuka dalījusies ar vairākiem kadriem, kur izrāda jauno mājokli Rīgā. Iepriekš Stužuka dzīvoja Jūrmalā. 

Divstāvīgajā mājā katra nianse ir pārdomāta - tajā ir plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuvi. Istabas vidū ir šūpoles. Mājā ir plaša terase - gan augšstāvā, gan apakšstāvā. Arī katram bērnam ir sava istaba, guļamistabā - milzu gulta. Ir arī pirts telpa, plaša vannasistaba ar burbuļvannu, atsevišķa veļas telpa, liela garāža, skaists pagalms. Ar to visu viņa iepazīstināja savus sekotājus.

Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk
Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

Viņa arī raksta: "Es parēķināju, ka kopš 2014. gada, kopš pārcēlos no Krimas uz Kijivu, esmu pārvākusies desmit reizes."

"Godīgi? Ja būtu viena, būtu vienalga, apceļotu pasauli. Bet, kad ir liela ģimene, kad ir bērni... nu, sasodīts, kaut kāda stabilitāte ir vajadzīga. Šķiet, ka es to organizēju sev pirms diviem gadiem, iegādājoties māju Kijivā. Bet... Dzīve turpina mani rūdīt! Tas ir labi! Esmu ar visu tikusi galā un varu tikt ar visu galā. Mācos būt elastīga, mācos pielāgoties, mācos uzņemties atbildību un pieņemt lēmumus. Es pat vairs neplānoju. Teorētiski nākamgad būsim Rīgā, bet kas zina. Paldies par laba vēlējumiem. Novēlu katram savu silto stūrīti un ģimenes laimi. Apskāvieni!" tā Stužuka. 

Stužukas vārds medijos izskanēja 2020. gada oktobrī, kad no Covid-19  komplikācijām mir viņas vīrs, ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Drīz vien pēc tam Stužuka atrada jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas vārdā Antons. Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem.

Pāris šī gada vasarā bija uz laiku pašķīries. Pēc divām nedēļām abi jau atkal bija kopā.  Stužuka rakstīja: "Izrādījās, ka mēs viens bez otra nevaram un negribam."

"Viņš uz mani skatās ar tādām acīm! Neprātīgi mīlu šo vīrieti! Tik stipri, ka nekad vairs nevēlētos no viņa šķirties, un zinu, ka tas ir abpusēji," rakstīja populārā ukraiņu influencere.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu