Foto ⟩ Meičas un moči: Miks Ozoliņš Latvijā uzfilmējis jaunu šovu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kalifornijā dzīvojošais režisors, autors, un raidījumu veidotājs Miks Ozoliņš vasarā uz brīdi paspējis iegriezties Latvijā, lai uzņemtu moto ceļošanas raidījumu “50 dolāru randiņš”, kurā viņš uz sev iecienītā Harley-Davidson markas motocikla apceļo Latviju un iepazīstas ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

Katrā sērijā Miks tiekas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam atrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku. Lai arī sērijās iemirdzas romantikas spuldzīte, raidījums vēsta par to, kā dažādās Latvijas vietās var lietderīgi pavadīt laiku, neieguldot pārlieku lielus līdzekļus. Atmosfēriskumu raidījumam piešķir arī tas, ka pārvietošanās notiek uz motocikla.

“Randiņu filmēšana noritēja tā, ka labāk nevarētu vēlēties! Laikapstākļi bija lieliski, viss gāja kā pa sviestu. Ar četrām meitenēm tika sarunāti tālākie randiņi, tāpēc par to, ka ekrānā redzamā savstarpējā ķīmija ir īsta, skatītājam nebūs jāšaubās,” par sēriju filmēšanu pastāstīja Ozoliņš.

Miks piebilst: “Virspusēji šis vienkāršais koncepts ir par brīvības sajūtu, ceļošanu un randiņiem, taču mans patiesais mērķis ir ar pozitīvismu un spontānumu iedvesmot cilvēkus iziet no savas komforta zonas, lai izbaudītu dzīvi košāk - vai tas būtu uzaicināt kādu īpašu cilvēku uz randiņu, vai arī, vērojot mūsu piedzīvojumus, doties ceļot, apzinoties, ka nemaz tik daudz naudas tam vienmēr nevajag. Nepieciešama forša kompānija un zināšanas, ko konkrētajā pilsētā var interesantu sadarīt!”

Kopumā raidījums vedīs cauri sešām Latvijas pilsētām, iepazīstinot ar sešām daiļavām. Raidījumu jau no decembra varēs redzēt nākamās paaudzes televīzijā Go3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu