Pirmie strīdi un izbalsošana: jaudīgi sācies šovs "Lauku sēta"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Piektdien, 2. septembrī,  šovā “Lauku sēta” sākās pirmā darba nedēļa, kā arī tika piedzīvota jau pirmā izbalsošana. 

Pirmajā nedēļā par darbu vadītāju tiek iecelta Eva. Viņas vēlme parādīt savas pozīcijas būs tik strikta, ka viņa kļūst valdonīga, kas pārējiem nepatiks. Strīds starp Evu un Modri izaugs tādā apmērā, ka viens otru apsaukās nesmukos vārdos. Izskanēs arī citi pārmetumi Evas virzienā, piemēram, ka viņa haotiski sadala darbus. Tomēr Evai no šie apvainojumiem ne silts, ne auksts, viņa vienkārši tos neņem vērā. Edgars, Modris, Kristaps un Armands izveidos, kā viņi paši to nosauc, “lohu kompāniju” un spriedīs par dažādiem scenārijiem izbalsošanā, kuru pamatā – vēlme tikt vaļā no Evas.

Kamēr karsti ies darbos, tikmēr virtuvē viss mierīgi, tur saimniekos Edgars ar palīgu Mārtiņu, kuri uzliek ēdināšanā diezgan augstu latiņu. Tiks gatavots arī latgaliešu tradicionālais ēdiens – auzu pārslu zupa, ko visi ēdīs gardu muti, vienīgi Aivim tā neies pie sirds.

Dalībnieki uzzinās par iespēju ripu, ko kāds no viņiem varēs iegūt spēles laikā, un, kas svarīgi, – iespēju ripa krasi mainīs notikumu gaitu “Lauku sētā”, līdz ar to motivācija to iegūt būs liela. Lai iegūtu iespēju ripu, tiks spēlēta spēle, kuras laikā kartupeļi būs jāsaber to dalībnieku spaiņos, kurus nevēlas redzēt uzvaram, un pēc tam katram jātur spainis rokās virs galvas. Izcelsies Aivis, kurš vienkārši stāvēs malā un neskries pēc kartupeļiem. Kā vēlāk izrādās, viņam tā esot stratēģija – pavērot no malas. Vēl izcelsies Eva, paziņodama, ka neturēs ar kartupeļiem piebērto spaini, un to vienkārši nomezdama zemē.

Spēlē par iespēju ripu uzvar Monta, uz viņas iespēju ripas rakstīts “Papildu balss”. Tā ietekmēs izbalsošanas gaitu, kuras sākumā tiek paziņots čaklais, un tas ir Modris. Kā nedēļas čaklākais viņš iegūst arī privilēģiju – stundu ilgu videozvanu ar ģimeni, ko emocionālais Modris varēs izmantot nākamās nedēļas laikā.

Par nedēļas sliņķi tiek paziņota Kira, kurai pašai tas ir pārsteigums. Uz sliņķu un izbalsoto sola sēžas Eva un Kira, un pupiņu šķirošanā veiklāka ir Eva. Abas dāmas turas, cik spēj, tomēr beigās asaras birst pār vaigiem. Kira pamet “Lauku sētu”. Lai arī ir tikai vasaras sākums, emocijas jau ir sakāpinātas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu