Šomase un Puzikovs salamājas Rumānijas lidostā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Četri uz koferiem" jaunā sezona sākusies ar skandālu - infektologs Ņikita Trojanskis pazaudējis pasi, kuras meklēšanā dziedātāja Liene Šomase saceļ kājās visu lidostu. Tiesa, atlikušie divi ceļabiedri - dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un aktrise Kristīne Belicka nav pamanījuši notikušo un, neko nenojaušot, jau šķērsojuši robežu, par ko pēcāk saņem pārmetumus no Lienes. 

Rumānijas tūres pirmā sērija sākās ar vētrainiem un nervus kutinošiem piedzīvojumiem - infektologs Ņikita Trojanskis gandrīz netiek iekšā Rumānijā, jo atstājis lidmašīnā pasi.

Grupas vadītāja Liene Šomase bija vienīgā no ceļabiedriem, kas iesaistījās situācijas risināšanā, par ko vēlāk pārmeta Puzikovam un Belickai. 

"Paldies, Nikolaj, ka tu paliki! Es tev lūdzu - paliec, policist! Palīdzi man!" ironizē Šomase.

Šādi pārmetumi pārsteiguši Puzikovu, kurš vairākkārt uzsver - viņš ar Kristīni jau bija šķērsojuši robežu. "Es nevarēju! Es nevarēju iet atpakaļ! Es jau biju iedevis pasi, man neļāva iet atpakaļ!"

"Kā var vīrietis pamest sievieti vienu pašu? Policists... Es tikko sacēlu visu lidostu kājās!" neizpratnē bija Šomase. 

"Ja man draugam, ar ko es braucu kopā, kaut kas notiktu slikts - es pamestu visu un glābtu viņu. Jūs abi divi vienkārši izgājāt ārā," dusmu iemeslus skaidro Šomase, ne pa kam neklausot Puzikova un Belickas sacīto. 

Pats pazudušās pases īpašnieks neslēpa, ka Liene viņam palīdzējusi, taču runas par "lidostas sacelšanu gaisā" esot pārspīlētas. "Man noteikti nebija vientuļi gaidīt savu pasi - Liene palīdzēja, nāca pie darbiniekiem, bet sacelt kājās visu lidostu ir hiperbola, liriskais izteiksmes līdzeklis."

Jau ziņots, ka 3. septembrī pie skatītājiem atgriezās ceļojuma šovs "Četri uz koferiem". 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu