Par biznesu, seksu un pašnāvības mēģinājumu: Dāvids rakstīs grāmatu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvids
Dāvids Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Es sākšu rakstīt grāmatas!" intervijā žurnālam "Ieva" atklāj skandalozais modes mākslinieks, šova "Modes skrējiens" vadītājs Dāvids (Romans Andrejevs).

Intervijā žurnālam "Ieva" Dāvids pirmo reizi atklāj, ka plāno rakstīt grāmatas, kopumā piecas vai sešas. "Tās būs par mani pašu. Tāda formāta grāmatas Latvijā vēl nebūs bijis! Mūsu ģimenē esam pieraduši par sevi pasmieties. Būs par bērnību, jaunību, biznesu, par to, kā es gāju pašnāvības taisīt. Un pēdējā grāmata būs par seksu," ieintriģē modes mākslinieks. 

"Bet es varu nomierināt Latvijas sabiedrību – manā grāmatā netiks pieminēti vārdi un uzvārdi! Nekas tāds, lai varētu kādu izskaitļot. Tas nav mans mērķis," uzsver viņš.

Dāvids ar savām grāmatām vēlas pateikt – tu vari būt veiksmīgs, vari izsisties. "Negrasos nevienu mācīt, bet gribu padarīt ļoti smagas tēmas vieglākas – arī par ļoti smagu bērnībā piedzīvotu vardarbību. Ar humoru, jo es dzīvs paliku. Tāpēc man varbūt ir bail no cilvēkiem, un tāpēc es nemaz sev tik tuvu nelaižu. Un katram kas tāds ir bijis. Beidzot varu to atļauties, jo esmu pašpietiekams, bet nezinu, cik daudz man ir atlicis. Mana dzīve ir bijusi kā milzīga anekdote! Esmu tik laimīgs cilvēks, neko nenožēloju, un man beidzot ne par ko nav kauns," tā modes mākslinieks. 

Pilnu interviju ar Dāvidu lasiet žurnāla "Ieva" 7. septembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu