Noskaties! Aminatas jaunais video dziesmai "Afrodīte"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aminatas solokoncerts Andrejsalā
Aminatas solokoncerts Andrejsalā Foto: Foto: Aksels Bergs

Aminata izdevusi singlu “Afrodīte”, ko papildina košs un sievišķīgs mūzikas video. Dziesma ir iekļauta šovasar izdotajā Aminatas minialbumā “Savvaļas pusē”.

“Par dziesmu “mumbatona” ritmos biju sapņojusi jau sen,

“Afrodīte” ir tapusi kā atgādinājums pašai sev, ka sieviete var būt ne tikai spēcīga un pārvarēt dažādas grūtības, bet arī vienkārši sievišķīga, seksīga, viegla un flirta pilna. Ceru, ka šī dziesma iedvesmos arī manus klausītājus sevi vairāk mīlēt, lutināt un ļauties mirklim,” stāsta Aminata.

“Dziesma ir tapusi albuma radošajā nometnē, un ar to saistīts arī interesantas atklāsmes. Lai gan man uzreiz patika dziesmas atmosfēra, no sākuma biju skeptiska par dažām dziesmas rindām.

Pēc garām diskusijām ar autoriem sapratu, ka es mēdzu lietas uztvert pārāk nopietni, un nu šīs dziesmas rindas kļuvušas par manām mīļākajām,” Aminata turpina.

Dziesmas autori ir Aminata Savadago, Ilze Fārte, Jānis Jačmenkins un Krists Indrišinoks, to producējis JJ LUSH.

Singla ”Afrodīte” videoversiju veidojusi POLICY PRODUCTIONS komanda, tās režisori ir Sin Popena un Toms Upītis, producents Mikus Zarāns.

“Skaņdarbs "Afrodīte" nes neierastu skanējumu Aminatas daiļradē, tādēļ meklējām veidus, kā atšķirties arī vizuāli.

Viens no Aminatas slepenajiem ieročiem ir lieliska dejotprasme, to tad arī vēlējāmies likt priekšplānā šajā krāsainajā ceļojumā,” stāsta mūzikas video režisori Sin Popena un Toms Upītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu