Ukraiņu influencere Stužuka gaida bērnu no mīļotā rīdzinieka Antona (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka ir jau iekarojusi auditoriju arī Latvijā - viņa ir pārvākusies uz mūsu galvaspilsētu pie sava mīļotā rīdzinieka Antona. Nu satura veidotāja saviem faniem atklāj, ka gaida bērniņu no sava drauga.

Stužuka "Instagram" saviem sekotājiem ļāva paviesoties ārsta kabinetā, vērojot sonogrāfijas procedūru. Grūtniecības faktu viņa apstiprina, parādot mātes pasi. "Antons ir priecīgs," sēžot restorānā Rīgā ar mātes pasi blakus, vēsta Stužuka.

Foto: Instagram/ sofia_stuzhuk

"Sejas.lv" jau vēstīja, ka šajā vasarā pāris uz brīdi bija pašķīrušies, tomēr pēc divām nedēļām atkal atrada ceļu viens pie otra. Salīgstot mieru, Stužuka stāstīja: "Mēs ar Antonu daudz esam apsprieduši mūsu attiecības un to, kādas tās mums izveidojušās šobrīd. Es patiesi uzskatu, ka mums ir ideālas attiecības."

2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka atrada jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas vārdā Antons.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem. Pavisam nesen influencere pavēstīja par pārcelšanos no Jūrmalas uz Rīgu. Viņa pārcēlās uz īpaši glaunu privātmāju pierīgā. Par lielajām pārmaiņām Stužuka vēstīja savā "Instagram", ļaujot arī sekotājiem ielūkoties jaunajās mājās. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu