Pēc 12 kopdzīves gadiem apprecējusies Una Ulme

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV personība, modes žurnāliste Una Ulme pēc 12 gadu kopdzīves ar Gaiti Burbu mijuši laulības gredzenus, vēsta raidījumā "Kad satiekas viņš un viņa" paustais.

"Tad, kad raidījums ies ēterā, tu droši vari teikt - vīrs!" atklāj Melderis, kura rubrika pie skatītājiem nonāks otrdien, 20. septembrī.

"12 gadi kopā, un, jā, es to vēlējos. Likās, ka būtu jāsper tas nākamais solis. Tas ir foršs uzrāviens attiecībās - man patīk!" par vēlmi apprecēties stāsta Ulme.

Ulme bijusi iniciatore šim solim, viņa pastāsta, ka mīļotajam skaidri likusi noprast par savu vēlmi: "Man ir bijusi situācija, kad es Gaiti bildinu pa jokam; tādā veidā es centos viņam dot mājienus, bet tas īpaši nenostrādāja. Tad es liku viņam skaidri noprast, ka es gaidu šo bildinājumu. 

Vīriešiem šīs lietas ir jāsaka. 

Vīrieši, iespējams, nesaprot, kāpēc to vajag. Un, ej nu sazini, varbūt vīrieši arī šaubās."

Ulme domā, ka kāzu nakts varētu būt tā reize, kad izpaliek intīmā tuvība pārlieku lielā stresa dēļ. Tomēr pauž, kāzu nakts ir īpaša nakts, jo "tāda taču vairs nebūs - vajag novērtēt tā mirkļa būtību un tvert to burvību!"

Raidījums tika filmēts īsi pirms lielās dienas. Viņa pastāstīja, kā tā noritēs: "Man nebūs nekādu tradīciju. Tradīcijas bija pirmajās, arī daļēji otrajās kāzās. Šīs būs absolūti netradicionālas - tādas, kādas es gribu, bez jebkādām ēverģēlībām, jampadračiem, scenārijiem."

Viņa arī pastāstīja, kas, viņasprāt, mainās pēc kāzām: "Tas attiecībām iedod otro elpu. 12 gadi ir daudz, kaut kādā ziņā iestājas arī rutīna. Man ir nenormāls pacēlums, es lidoju, esmu uzplaukusi kā sieviete. Es tagad saprotu, kāpēc man to vajadzēja, jo šis brīdis, ir tik īpašs priekš manis, un partneris jau to lieliski jūt. Un no tā, ka man ir labi, arī viņam ir labi."

Jau ziņots, ka Ulme ar veikalu tīkla "Idille" un restorāna "Buržujs" īpašnieku Gaiti ir kopā jau 12 gadus. Šīs ir Ulmes trešās kāzas. Ulmes pirmais vīrs bija Roberts Krūmiņš, laulībā ar kuru dzima dēls Reinis Krūmiņš, savukārt otro laulību viņa slēdza ar Ingaru Silu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu