"Pa kluso" apprecējies narkobarons Priverts (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Priverts
Priverts Foto: jānis škapars tvnet

2. septembrī par precētu vīru kļuvis bēdīgi slavenais narkokurjers Rolands Priverts.

Izdevums "Privātā Dzīve" vēsta, ka Priverts par sievu apņēmis mīļoto sievieti Ilvu no Saulkrastiem. Kāzas notikušas, klātesot vien diviem lieciniekiem – ģimenes draugu pārim. 

"Mums nebija izvirzīts konkrēts termiņš, ka tieši šajā datumā jāprecas, bet tagad, kad apskatos laulības reģistrācijas apliecību, pamanu, ka esam to izdarījuši skaistā un zīmīgā datumā – 2022. gada 2. septembrī. Kopā esam jau vairāk nekā gadu," izdevumam atklāj jaunā sieva.

Pēc laulības ceremonijas četrotne devusies uz Zvejniekciemu kādā krodziņā ieturēt vēlas pusdienas, bet vakarā jaunlaulātie ar draugiem neformālā gaisotnē izklaidējušies Vecrīgā.

"Pēc baltas kleitas ar plīvuru un smokinga neprasījās," uzsver viņa. Arī laulības gredzeni esot īpaši: "Tie ir nestandarta, jo mēs paši esam citādāki nekā visi pārējie. Mūsu gredzeni izskatās pēc parastiem bleķa gabaliņiem, bet patiesībā ir no titāna."

Atgādinām, ka abus vieno romantiskas attiecības aptuveni gadu. "Mani piesaista dīvaini cilvēki, un Rolands tieši tāds ir – interesants, neparasts, ne tāds kā citi. Pavisam citāds," stāstīja Ilva. "Pirms iepazināmies, es par viņu neko daudz nezināju. Vien tik, cik pirms daudziem, daudziem gadiem dzirdēju, ka ir tāds narkokurjers. Un šī viņa pagātne mani nesaista. Ēķa filmu, kas veidota pēc Rolanda grāmatas, noskatījos tikai pēc tam, kad ar viņu jau biju iepazinusies."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 27. septembra numurā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu