"Tuvie cilvēki zināja, ka mūsu laulība vairs nav laimīga." Karīna Račko par šķiršanos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Karīna Račko
Karīna Račko Foto: Karīnas Račko privātais arhīvs

Zobārste un erotisko bestselleru autore Karīna Račko intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, kāpēc izjuka viņas un vīra Kristapa Račko laulība. 

"Mēs bijām saderīgi tikai virspusēji, skatoties no malas. Patiesībā mēs izrādījāmies ļoti dažādi gan raksturā, gan dzīves redzējumā un vērtībās, un ar laiku tas izgaismojās arvien vairāk," intervijā atklāj Račko.

Viņa uzsver, ka abu laulībā bijuši arī skaisti gadi un skaistākā jēga tai bijusi abu meitiņa Šarlote. "Uzskatu, ka mums bija jāsatiekas un jābūt kopā kaut vai tikai tāpēc, lai varētu radīt viņu," tā Račko.

Taču, runājot par šķiršanas iemesliem, viņa norāda, ka ar abiem noticis tieši tas, kas ar daudziem citiem pāriem: "Laika gaitā attīstījāmies katrs savā virzienā, atsvešinājāmies, zuda kopīgās intereses."

"Ziņa par šķiršanos medijos bija pārsteigums svešiniekiem – tuvie cilvēki zināja, ka jau labu laiku mūsu laulība vairs nav laimīga. Ja katrs no attiecībām vēlas kaut ko citu, nav vērts vienam otru mocīt. Pēc šķiršanās ir iestājies ļoti liels vieglums un miers," norāda rakstniece.

Tāpat intervijā viņa stāsta, vai šķiršanās nav radīta kā leģenda, tādējādi piesaistot uzmanību jaunajai grāmatai, kā arī atklāj, vai ir gatava jaunām attiecībām. 

Pilnu interviju ar Karīnu Račko lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu