"Ģimenes burkā" pārīša šķiršanās sāga: Agrita nikna par bijušā vīra izdarībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Realitātes šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bidre-Blumenaua ir sašutusi par bijušā vīra un bērnu tēva Jāņa rīcību - viņš iesniedzis tiesā šķiršanās prasību un uzstājis savām tiesībām.

"Beidzot ir izkustējusies šķiršanās lieta," skaidro Agrita, norādot, ka tieši bijušais vīrs iesniedzies tiesā šķiršanās prasību. Taču dokumentus, kas paredzēti viņas pusei, nav vēl saņēmusi, tāpēc nezina to sastāvu.

Agritu dusmīgu dara fakts, ka bijušais vīrs mēģinot pastāvēt uz savām tiesībām, taču "pienākumu pret bērniem nepilda". 

"Viņš norādījis, ka es piedalos šovā. Un tā laikā es esot atklājusi, ka mani bērni jauno divdesmitgadīgo džeku sauc par tēvu. Tas viņu ir ļoti aizskāris un aizvainojis, jo es manipulējot ar bērniem. Viņš piesienas manam kavalierim (Jānim), bet tas, ka pats vazājās pa dažādām gultām, tad tas vispār nav svarīgi. Svarīgi ir uzlikt uzsvaru uz to, cik es esmu slikta māte, lai viņš uz tā fona varētu izcelties kā labs tēvs," saka Agrita.

"Ja tu tiešām esi labs tēvs, ņem, vecīt, visu savās rokās un sāc ar tiem bērniem tikties, nevis noniecini mani kā māti, kura visu šo laiku, kamēr tu mau*ojies apkārt, ir bijusi ar bērniem kopā," viņa kamerā saka savam bijušajam vīram.

Agrita arī atgādina, ka ne reizi vien aicinājusi bijušo vīru piedalīties bērnu pasākumos, bet viņš ne reizi nav ieradies.

"Viņš vienpersoniski saka, ka esmu liegusi viņam tēva tiesības un manipulēju ar bērniem."

Jau ziņots, ka pēc publiskās šķiršanās no vīra un bērnu tēva Agrita sāka jaunu dzīvi, pastiprinātu uzmanību pievēršot savam izskatam. Lai atbrīvotos no liekā svara, viņa lēma par labu bariatrijai jeb kuņģa samazināšanas operācijai. Un nu atbrīvojusies no vairāk nekā 50 kilogramiem.

Iepriekš pieminētais kavalieris ir 21 gadu vecais Jānis, kurš Agritas dzīvē ienāca šī gada vasarā.  Agrita joprojām gan uzsver, ka viņas statuss ir precēta sieviete. Tas tā būs līdz brīdim, kad oficiāli tiks šķirta laulība.

Plašāk uzzini 1188.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu