Kardašjanu māsiņa noraidījusi bildinājumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Hloja Kardašjana
Hloja Kardašjana Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu realitātes šova "The Kardashians" zvaigzne Hloja Kardašjana atklāj, ka tikusi bildināta, taču kavalieri atraidījusi. 

Kardašjana bildinājumu saņēmusi no savu bērnu tēva, basketbolista Tristana Tomsona. Tas noticis 2020. gada decembrī.

"Man vajadzēja pārliecināties, ka šīs ir pilnīgi citādākas attiecības, jo es vēlējos būt lepna, ka esmu ar kādu saderinājusies," sacīja Hloja. "Man nebija ērti pieņemt bildinājumu, ja neesmu priecīga par to paziņot ģimenei."

Viņa turpina: "Lai arī cik sāpīgi tas būtu viņam, tā bija patiesība. Es nekad nepieņemtu bildinājumu un nedotu viltus cerības."

Atgādinām, ka Kardašjana un Tomsons nesen kļuva par vecākiem bērnam, ko iznēsāja surogātmāte. 

Tomsons vairākkārt bijis neuzticīgs Kardašajanai - šogad pasaulē nāca viņa un mīļākās, fitnesa treneres Maralijas Nikolsas bērns, kurš tika ieņemts Tomsona 30. dzimšanas dienā - laikā, kad viņš bija attiecībās ar Kardašjanu.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad basketbolista vārds izskan saistībā ar krāpšanu.

Atgādinām, ka 2018. gadā noplūda foto un video, kuros Tomsons redzams naktsklubā maigojoties ar divām sievietēm. Jāpiebilst, ka tolaik viņš bija attiecībās ar Kardašjanu, kura bija trešajā grūtniecības mēnesī.

Gadu vēlāk izskanēja baumas, ka Tomsons kādā ballītē skūpstījies ar Džordinu Vudsu - Kardašjanas pusmāsas Kailijas Dženeres tā laika labāko draudzeni.

Tomsona un Kardašjanas attiecības izjuka 2020. gada vasarā - neilgi pēc tam, kad kāda "Instagram" modele vārdā Sidnija Čeisa publiski apgalvoja, ka viņa pārgulējusi ar sportistu. Čeisa esot pārgulējusi ar Tomsonu janvārī, pēc tam, kad viņš pārliecinājis jauno sievieti, ka ir brīva vīrieša statusā. "Tas notika, un tad es uzzināju, ka viņš nav viens, tāpēc izslēdzu viņu no savas dzīves," apgalvoja Čeisa. Tāpat Čeisa klāstīja, ka Tomsons vairākkārt centies sazināties ar viņu - pēdējā reize bijusi dienu pēc viņa un Kardašjanas meitas trešās dzimšanas dienas 12. aprīlī.

Abi gan atjaunoja attiecības pandēmijas laikā, taču kopš 2021. gada nogales vairs nav kopā.

Runas par Hlojas un Tristana attiecībām uzvirmoja 2016. gada augustā, kad viņi pirmo reizi kā pāris apmeklēja repera "Flo Rida" dzimšanas dienas ballīti Maiami, ASV.

Šajā laikā Tomsona bijusī draudzene Džordana Kreiga bija pirmā bērniņa gaidībās. Basketbolista pirmais bērns - dēls Prinss - pasaulē nāca 2016. gada decembrī, kad sportists teju pusgadu jau mīlinājās ar Kardašjanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu