"Dejo ar zvaigzni" žūrijas locekle apraudas tiešraides laikā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Svētdien, 2. oktobrī, pie skatītājiem nonāca šova "Dejo ar zvaigzni" trešā tiešraide, kas pārsteidza ar īpaši aizkustinošiem brīžiem.

Vienu no augstākajiem vērtējumiem saņēma mākslinieks-vizionārs Kašers ar partneri  Paulu Kukuti, kura ir seškārtēja Latvijas čempione un profesionāla sporta deju skolotāja ar 20 gadu pieredzi.

Pāris izpildīja Vīnes valsi, zem kura slēpās aizkustinošs stāsts. "Mēs izdejosim dažādus mirkļus dzīvē - tādus ellīgi sāpīgus un debešķīgi skaistus. Un runāsim par dažādām cilvēku attiecībām - par cilvēkiem , kuri ienāk mūsu dzīvēs un paliek, un diemžēl par cilvēkiem, kuri atstāj tādus lielus nozīmīgus nospiedumus mūsu dzīvēs, bet aiziet no tās," pirms tiešraides skaidroja Kašers.

Redzētais tā aizkustināja žūrijas locekli Martu Kalēju-Irbi, kura apraudājās pāra dejas laikā. "Tāpat kā pēc labas filmas, tāpat arī pēc labas dejas - mēs aizbraucam mājās un mēs par šo labo filmu domājam. Mēs pārdomājam, varbūt iejūtamies kaut kādā ziņā savā dzīvē... Tāpat arī pēc jūsu dejas! Paldies!" aizkustināta bija Marta, kura pāra deju novērtēja ar atzīmi 9. 

Jau ziņots, ka žūrijas un skatītāju kopvērtējumā šova trešo tiešraidi nācās pamest M.Čehova Rīgas krievu teātra aktierim Maksimam Buselam un viņa pāriniecei Jelizavetai Manijai, kas ir četrkārtēja Latvijas čempione un daudzu starptautisku sacensību uzvarētāja un fināliste.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu