Adriana Miglāne zaudējusi savu nedzimušo bērniņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne
Adriana Miglāne Foto: Adrianas Miglānes privātais arhīvs

Šovā "X Faktors" iepazītā dziedātāja un influencere Adriana Miglāne-Sondore sociālajos tīklos dalījusies ar ļoti personīgu ziņu - viņa piedzīvojusi spontāno abortu.

"Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!" atklāj Miglāne, norādot, ka piedzīvojusi spontāno abortu. 

Adrianas sekotājas novēlēja izturību jaunajai dziedātājai, kā arī dalījās savos pieredzes stāstos.

"Kāpēc es par šo stāstu? Jo tā ir realitāte, mīļie mani," pie sekotājiem vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos vērsās Miglāne.

"Šobrīd man vajag laiku, dziedēt sevi. Paldies jau tagad par jūsu atbalstu, es ārkārtīgi novērtēju!" savām sekotājām sacīja Adriana.

"Es turpināšu strādāt un dzīvot, man ir jāsaņemas, man ir Hugo," tā Miglāne.

Viņa norāda, ka bērniņš bija ļoti, ļoti gaidīts, un arī analīzes bijušas vēl labākas nekā ar pirmo bērniņu Hugo. Neraugoties uz to, dakterei sākotnēji "kas kas neesot paticis".

Kā zināms, Adriana šopavasar apprecējās ar mīļoto vīrieti Krišjāni Sondoru. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu