Račko atklāj jaunas detaļas par šķiršanos: "Vienā dienā savācu mantas"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Karīna Račko
Karīna Račko Foto: Karīnas Račko privātais arhīvs

Erotisko bestselleru autore, zobārste Karīnas Račko "1188.lv" platformas rubrikā "Sarunas" atklāj līdz šim nezināmas detaļas par šķiršanos no vīra un meitiņas tēva.

Račko atklāj, ka šķiršanās neesot bijusi sāpīga, jo lēmums briedis jau ilgāku laiku. "Vienīgais jautājums, ko pati sev uzdodu, - kāpēc es tik ilgi mocījos, kāpēc neaizgāju ātrāk," stāsta Račko.

"Es vienmēr saku, ka sievietēm ir jābūt drosmīgām, bet pati ar to grēkoju, jo zināmā mērā man bija bail aiziet, lielākoties meitas dēļ. Raizējos, kā viņa to uztvers. 

Es visu vilku garumā, un pēdējais laiks bija ļoti, ļoti mokošs. Būtībā es vienā dienā savācu mantas un aizbraucu," šķiršanās aizkulises ieskicē rakstniece.

Račko teic, ka sākotnēji jutusies kā "izmesta no laivas", taču drīz vien iestājies vieglums. "Es ļoti gribēju būt brīva. Un es varu ieteikt to arī citām sievietēm - ja iestājas tā sajūta, ka attiecībās tu jau sevi moki, tas nav tā vērts," tā Račko.

Atgādinām, ka īsi pēc šķiršanās Karīnas vīrs apdrošināšanas speciālists Kristaps Račko sāka jaunas attiecības un publiskoja arī fotogrāfijas, pilnā krāšņumā parādot savu jauno sirdsdāmu vārdā Evita.

Pie fotogrāfijām ar jauno dāmu Račko raksta: "Tā nebija mīlestība no pirmā acu skatiena. Pagāja veselas piecas minūtes. Katra diena ar tevi ir labākā diena manā mūžā. Vairs nekādu filtru!"

Savukārt par šķiršanos no Karīnas Račko bija nelokāms, sakot: "Atpakaļceļa vairs nav."

Račko bija precējušies desmit gadus, un abu laulībā dzimusi meita Šarlote.

Plašāk uzzini 1188.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu