Adriana Miglāne skaidro, kāpēc publiski runā par piedzīvoto spontāno abortu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne-Sondore nesen dalījās ar skumju vēsti - viņa zaudējusi savu vēl nedzimušo bērniņu. Dažas dienas pēc piedzīvotā viņa vērsās pie sekotājiem, skaidrojot, kāpēc par šo nolēmusi runāt publiski.

Adriana pēc notikušā apmeklējusi ārsti, kura mudinājusi nevainot sevi. "Man patika, kā viņa teica, un es viņai arī piekrītu, ka tur, iespējams, kaut kas ģenētiski nebija kārtībā, iespējams, kaut kas cits nebija kārtībā, tāpēc pat ir labi, ka tas viss pārtraucās.

Man ir milzīgs atvieglojums, liekas, ka esmu no jauna piedzimusi, dzirdot, ka es tur neko nevarēju ietekmēt un ka es nebiju pie tā vainīga."

Izejot no ārsta kabineta, Adriana apdomājusi pēdējo dienu notikumus: "Šis notikums man parādīja to, cik daudzi cilvēki mani atbalsta, pat tie, no kuriem es to nekad nebūtu gaidījusi."

Viņa arī apskaidroja, kāpēc dalījusies ar notikušo publiski: "Es ievietoju šo video nevis tāpēc, lai jūs mani žēlotu, bet gan tāpēc, lai parādītu, ka tā notiek. Es vienmēr esmu bijusi ļoti atklāta. Es šo ceļu esmu izvēlējusies jau sen.

Es zinu, ka Dievs mani sargā, es to vienkārši zinu, un neesmu atmetusi cerības. Domāju, ka es tiku no kaut kā pasargāta."

Atgādinām, ka dziedātāja dalījās ar nu jau izdzēstu emocionālu video, kurā neslēpa asaras par bērniņa zaudējumu. "Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!" video aprakstā vēstīja dziedātāja.

Šī gada 14. martā Miglāne kļuva par precētu sievu. Viņas izredzētais ir Krišjānis Sondors. Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un šogad atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu