Lindas Garančas mūzikas studijas jaunieši sāk iedvesmas koncertciklu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Lindas Garančas mūzikas studijas jaunieši izziņo savu pirmo koncerttūri. Pirmā koncertu cikla mērķis ir radīt jaunu tradīciju, pulcēt radošus jauniešus un, ciemojoties pie bērniem un jauniešiem sociālās aprūpes centros, nest iedvesmu, ka mēs visu varam, ja vien darbojamies kopā un esam vienoti.

Pirmais koncertu cikls piestās vairākās vietās Rīgā:

  • 17.10. VSAC Rīgas filiāle “Pļavnieki”;
  • 22.10. Rīgas pašvaldības BJCS “Imanta”;
  • 29.10. Rīgas pašvaldības BJCS “Vita”;
  • 10.11. Strazdumuižas attīstības centrs.

Jaunieši sola, ka, realizējot pirmo rudens koncertu ciklu, arī ziemā un pavasarī tiks organizētas plašākas koncerttūres, ciemojoties pie bērniem un jauniešiem visā Latvijā.

“Mans pārdrošākās sapnis bija radīt mūzikas telpu, kurā droši var atvērties un darboties ikviens, neatkarīgi no vecuma vai kāda cita iemesla. Tu vari nākt un spert savus pirmos soļus mūzikā, jo kad tad vēl, ja ne tieši tagad?” ar prieku stāsta Linda. “Man ļoti paveicās, ka vairāki nozares profesionāļi noticēja manai vīzijai, pievienojās mūsu studijas komandai un, strādājot ar jauniešiem, mums izdevās realizēt jauniešu idejas. Arī pašlaik aranžējam un gatavojamies izdot pašu rakstītas dziesmas. Vasarā izdevām studijas kopdziesmu, tagad nesīsim šo iedvesmu tālāk un man par to ir neiedomājams prieks.”

Jau ziņots, ka vasaras vidū Lindas Garančas mūzikas studijas jaunieši ierakstīja un izdeva savu pirmo, kopīgi radīto dziesmu “Kopā”.

Linda stāsta: "Mums ir lieliski sadarbības partneri, kas palīdz ar lielākām un mazākām lietām. Protams, attīstot šo tradīciju, centīsimies uzrunāt arvien jaunus partnerus, lai, ciemojoties sociālajos centros, varam aizvest ne vien savas dziesmas, bet arī kādu kārumiņu, rotaļlietas un dažādas citas noderīgas lietas. Tādēļ, ja ir kādi lieliski cilvēki, kas vēlas iesaistīties, droši var ar mums sazināties ar savām idejām.”

Seko līdzi koncertu cikla norisei un citiem jaunumiem Lindas Garančas mūzikas studijas sociālajos kontos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu