Mārtiņa Rītiņa mantas ziedotas cēlam mērķim (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Rītiņš
Mārtiņš Rītiņš Foto: LETA

Saulainā oktobra sestdienā Baltezerā pulcējās mūžībā aizgājušā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa tuvinieki, lai atklātu viņam veltītu pieminekli. 

Mārtiņa brālis Jānis Rītiņš sarunā ar žurnālu "Kas Jauns?" atklāja, ka brāļi pieņēmuši faktu, ka Mārtiņa vairs nav. "Ir grūti. Ir! Taču esam to pieņēmuši. Katram pienāks tā diena. No tā neviens nevar izbēgt," saka Rītiņš. 

Jānis norāda, ka šobrīd aizvien vēlas atbrīvoties no Mārtiņa lietām. Tiesa, daļa jau nodotas labdarībai Ukrainas karā cietušajiem. "Mārtiņa ziemas apģērbs, zābaki, viņa visa siltā veļa, cepures. Atradām arī viņa pagrabā atstātās lietas. Pārdevām Mārtiņa golfa nūjas, velosipēdu un to naudu noziedojām Ukrainai," saka Jānis, uzsverot, ka Mārtiņš nebūtu bijis vienaldzīgs Ukrainas kara sakarā. "Viņš noteikti palīdzētu, kā varētu." 

"Vēl plānojam pārdot vīna skapi Mārtiņa draudzenei, ar kuru brālis bija pazīstams daudzus gadus. Arī tos iegūtos līdzekļus ziedosim Ukrainai. Tāpat arī pārdosim vīnus, kas savulaik dāvināti Mārtiņam, un naudu ziedosim labdarībai," nosaka Rītiņš.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu