Video ⟩ Zeltiņš ar četrgadīgo meitu metas dejā un sajūsmina internetu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: renarszeltins/ Instagram

Šovmenis Renārs Zeltiņš sociālajos tīklos dalījies ar aizkustinošu video, kas kļuvis par kārtējo pašmāju interneta hitu.

Publiskotajos kadros redzams, kā Zeltiņš ar meitu Emmu demonstrē tango.  

"Iedvesmojoties no šova "Dejo ar zvaigzni", esam uzsākuši treniņus savai lokālajai performancei. Kā pirmo un vienīgo deju esam izvēlējušies - TANGO. Gatavošanās norit sparīgi, dedzīgi un amizanti. Dotajā mirklī nevērtējiet pēc trenuškām, misēkļiem un neprecizitātēm, mēs būsim gatavi parādīt klasi - teiksim pēc vairākām nedēļām. Šova žūrija var sākt gatavoties. Un ir tik skaisti, ka mājās ir tāds uzmanīgs operators, kurš iemūžina šos kadrus. Paldies sievai. Turpinām strādāt," teikts video aprakstā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins)

Video īsā laikā ticis novērtēts ne tikai ar daudziem "patīk", bet arī ar sirsnīgiem komentāriem. Video komentējusi arī viena no šova "Dejo ar zvaigzni" dalībniecēm - Rūta Dvinska. Viņa rakstīja: "Izcili! Ar šādu partneri fināls garantēts."

Atgādinām, ka Zeltiņu pāris - Renārs un Ieva - mija gredzenus 2017. gada jūnijā. Viņu kopīgā atvase, meita vārdā Emma, pasaulē nāca 2017. gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu