Ēras beigas: Kaņepes Kultūras centra bārs izbeidz savu darbību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaņepes Kultūras centra telpas.
Kaņepes Kultūras centra telpas. Foto: Paula Čurkste/LETA

Pēc vairāk nekā 10 gadu darbības "Kaņepes Kultūras centra" bārs paziņojis, ka izbeigs darbību šī gada 23. oktobrī.

"Paralēli aktīvai kultūras, sociālajai un interešu pārstāvēšanas darbībai, Kaņepes Kultūras centrs jau no pirmsākumiem 2012. gadā veidoja arī bāru, kas ne tikai būtiski atbalstīja kultūras programmas finansēšanu, bet bija izpelnījies arī daudzu rīdzinieku un viesu iemīļotākā bāra statusu. Izsakām vislielāko pateicību mūsu daudzajiem bārmeņiem, kas ir bijuši radoši, uzklausoši un citreiz arī trakojoši. Jūs esat vislabākie!

Paldies arī visiem jums - mūsu bāra apmeklētājiem, kā arī ilggadējajiem sadarbības partneriem! Mēs ļoti ilgosimies pēc jums, bet tiksimies jau citos foršajos Rīgas kultūr-bāros!" teikts lapas "Facebook" ierakstā.

Lapā teikts, ka tiek turpināts meklēt iespējas rast finansējumu ēkas Skolas ielā 15 renovācijas pabeigšanai, bet pagaidām "Kaņepes Kultūras centrs" turpinās strādāt ar kultūras un sociālajiem projektiem, kas nebūs piesaistīti vienai konkrētai vietai.

Atgādinām, ka pērn Kaņepes Kultūras centra solidaritātes kampaņas ietvaros, kas norisinājās no 28. aprīļa līdz 28. maijam, ēkas remontam tika saziedoti teju 95 000 eiro. Kopējo remontdarbu izmaksas ir pāri 300 000 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu