Reperis Zemsegu Pasaule atgriežas ar sāpīgu singlu un izziņo albumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Reperis Zemsegu Pasaule pēc solo darbības radošās pauzes atgriezies ar singlu “Bēdīgā” no gaidāmā albuma “Rayon Sports”, kā arī pēc liela fanu pieprasījuma palaidis savu apģērbu līniju, kas tiešā veidā sasaucas ar gaidāmo albumu. Dziesmas videoklipu uzņēmis Toms Auziņš, bet pati dziesma ierakstīta pie rolanda če, par apstrādi atbildīgs Fakts.

“Dziesma saucās “Bēdīgā”, jo pēdējie divi gadi gaismā iznesa to, kas bija sēdējis tumsā pārāk ilgi.

Es pat teiktu, visa izolācija un Covid posms mums lika būt ar sevi un saviem dēmoniem tik ilgi, ka pār daļu cilvēku tie guva virsroku - tajā skaitā mani.

Šobrīd gan sabiedrībā, gan biznesā, gan mūsu privātajās dzīvēs joprojām notiek rehabilitācijas posms no šī šoka un dziesma ir skarba reflektēšana par pašdestrukcijā pavadītiem mēnešiem, varbūt pat gadiem.

Vai es esmu no tā izkļuvis un tagad esmu labāks?

Grūti teikt, domāju, ka vēl ne, jo cīnos ar to visu katru dienu, taču es noteikti neapstāšos un paskatīties uz to visu no malas ir veselīgi un pat nepieciešami” par darbu stāsta mūziķis.

Apģērbu līniju un gaidāmo albumu mūziķis komentē: “Es izveidoju pirmo apģērbu metienu tikai tuvākajiem draugiem un ģimenei, taču par to man cilvēki sociālajos tīklos vaicāja jau ilgi.

Tas pagaidām ir attīstības stadijā, un to turpināšu pilnveidot, taču jebkurš interesents var tikt pie kāda agrīna apģērba, sazinoties ar mani personīgi sociālajos tīklos. Domāju, ka, tuvojoties nākamā albuma “Rayon Sports” finiša taisnei, šai līnijai varētu būt atsevišķa mājaslapa.”

Albums “Rayon Sports” sasniegs klausītājus jau tuvākajos mēnešos un būs pieejams visās lielākajās straumēšanas platformās.

Jauno videoklipu iespējams skatīties mākslinieka oficiālajā YouTube kanālā, kā arī klausīties visos lielākajos straumēšanas tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu