Skatītāji lems, kurš pāris atgriezīsies šovā "Dejo ar zvaigzni"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Šonedēļ ar negaidītu ziņu klajā nāca šova “Dejo ar zvaigzni” dalībniece Kristīne Balode, kura veselības apsvērumu dēļ pieņēma lēmumu dalību šovā neturpināt. Šova veidotāji pieņēmuši lēmumu ļaut skatītājiem lemt, kuram no izbalsotajiem dalībniekam dot otro iespēju, ļaujot šovā atgriezties!

No 20. oktobra līdz šova tiešraidei 23. oktobra vakarā ikvienam ir iespēja nobalsot par savu favorītu. Rezultāti tiks atklāti 23. oktobra tiešraides beigās.

Uzrunājot visus četrus līdz šim izbalsotos dejotāju pārus, trīs no viņiem ir gatavi atgriezties šovā.

Skatītājiem būs iespēja balsot par reperi rolandu če un viņa deju partneri Vitu Laicāni, par aktieri Maksimu Buselu un viņa deju partneri Lizu Maniju un par motosportistu Matīsu Karro un viņa deju partneri Zani Prokofjevu.

Balsot nebūs iespējams par RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītāju Agnesi Ozoliņu un viņas deju partneri Rihardu Dūšu, jo tuvākajā laikā Rihards dodas uz sacensībām ārzemēs, tāpēc tiešraidēs piedalīties nevarētu.

Šonedēļ skatītājus sagaida īpaši krāšņs šovs, jo dalībnieki šonedēļ būs sagatavojuši dejas populāru kino un multfilmu noskaņās. Būs gan "Kung Fu Panda" un "Ledus sirds", gan leģendārā "Lubene", "Zorro", "Frīda Kalo" un daudzi citi pārsteigumi. Būs pat dejas uz lidojoša paklāja!

Kā ierasts, vakara noslēgumā šovu pametīs pāris, kurš būs saņēmis vismazāko atbalstu no žūrijas un skatītājiem. Bet šova izskaņā tiks paziņots, kuram no līdz šim izbalsotajiem pāriem būs dota otra iespēja un kuru mēs redzēsim jau oktobra izskaņā atpakaļ šovā!

Atgādinām, ka šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa un mākslinieks vizionārs Kašers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu