Darba vai romantiskas attiecības? Bokseris Zutis un slavenā "tiktokere" liek baumot (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis
Kristaps Zutis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bokseris Kristaps Zutis tika manīts Rīgas modes nedēļas pasākumā ar pavadoni - slaveno "tiktokeri" Elīnu Pakalni. Izdevums "Privātā Dzīve" mēģināja noskaidrot, vai abu starpā ir kaut kas vairāk par draudzību.

Vaicāts, vai abus vieno romantiskas attiecības, Zutis spriedelēja: "Kas, jūsuprāt, ir romantiskas attiecības? Vai es dāvinu Elīnai dāvanas? Jā, dāvinu, un tās ir arī romantiskas. Tāpēc droši vien kaut kādā aspektā šī ir romantika. Bet, ja gribat dzirdēt – mēs esam pāris vai ne, tad pagaidām konkrētu atbildi nevarēšu sniegt."

Apmeklēt modes nedēļu bijusi Elīnas ideja. "Elīna ir režisore manam jaunajam raidījumam, kurš jau pavisam drīz būs redzams televīzijā."

Par Kristapa un Elīnas attiecībām mēļoja jau gada sākumā, bet šī gada maijā šovā "Vakariņš ar savējiem" viņš paziņoja, ka ir brīva vīrieša statusā un gatavs iepazīties.

Atgādinām, ka runas par Zuša un Pakalnes attiecībām uzjundījās, kad "tiktokere" publiskoja kopīgu video ar Kristapu Zuti.

Arī "Instagram" profilā, kurš nu ir privāts, Zutis pievienojis ziņu: par sadarbībām un visām citām lietām vērsties pie Elīnas.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 18. oktobra numurā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu