"Ģimenes burkā" zvaigzne Agrita paziņo, ka ir gatava kāzām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua uzmirdzējusi kāzu kleitā un atklāj savus nākotnes plānus.  

"Viss kā īstās kāzās, pietrūka tikai līgavaiņa," sacīja Agrita. 

Viņa neslēpa, ka gatavošanās fotosesijai, kurā viņa parādījās līgavas kleitā, prasījusi vairāk nervu nekā viņas iepriekšējās kāzās ar bērnu tēvu Jāni Blumenau. 

Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas

"Tad, kad mani uzaicināja un teica, ka būs jāvelk kāzu kleita, tajā brīdī es mazliet sabremzēju. Bet, kad uzvilku kādu kleitu un paskatījos spogulī,

es sapratu, ka gribu vēlreiz precēties," pārdomās dalās Agrita.

Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas

"Savas sapņu kāzas vēl neesmu piedzīvojusi, vienmēr man ir bijis sapnis par kāzām jūras krastā. Ar skaistām dekorācijām, vijoļu stīgām fonā skanot. Arī kāzu kleitu esmu atradusi, atliek vien atrast iztrūkstošo elementu, proti, līgavaini," atzīst efektīgā sieviete.

Atgādinām, ka pašreiz noris Agritas un viņas vīra un bērnu tēva Jāņa šķiršanās process. "Neesmu brīva sieviete vien uz papīra. Bet nekas, pavisam drīz."

Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Ģimene burkā" sērijas

Nav zināms arī tas, kā attīstījušās attiecības ar Agritas jauniņo sirdsāķīti Jāni, ar kuru viņa attiecības sāka šīs vasaras sākumā. Jānis devās uz Vāciju peļņā. Jānis, esot vēl Latvijā, neslēpa, ka aizdomājies par finanšu pusi. Viņš pavisam nesen sagādāja Agritai pārsteigumu, ierodoties viņas dzimšanas dienas ballītē. "Esot mēnesi Vācijā, tas nav nekas viegls. Mūsu starpā bija daudz pārpratumu, viens otru nesapratām, un tas patiesībā ir viens no iemesliem, kāpēc atbraucu - gribu skaidrību," stāstīja Jānis, apciemojot Agritu.

Noslēdzot fotosesijas dienu, Agrita pauda: "Esmu gatava doties uz priekšu. Ceru, ka ātri noorganizēsies šķiršanās process un es atkal varēšu sākt sapņot un gatavoties savām sapņu kāzām."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu