"Namiņš, kas prasa darbu un uzmanību." Linda Mūrniece par jauno dzīvi laukos (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ linda_murniece

Uzņēmēja un bijusī politiķe Linda Mūrniece uzsākusi jaunu dzīves ceļu - no galvaspilsētas mūžīgas steigas uz mierīgu dzīvi laukos. Viņa sociālajos tīklos dod ieskatu, kā viņai klājas, saimniekojot savā lauku namiņā. 

Lai gan viesnīcas "Roma" durvis ir slēgtas, Mūrniece pamazām attīsta lauku tūrismu Vecpiebalgas pusē.

"Kā man klājas? Labi. Mazgāju grīdas, mainu gultas veļu, domāju par to, kā iepriecināt viesus. Šķiet, ka izdodas. Pieskatu namiņa kalendāru, rēķinu un maksāju nodokļus, taisu reklāmas bildes, slēdzu līgumus ar tūrisma organizācijām, plānoju jaunus pakalpojumus.

Izklausās gandrīz kā viesnīcā agrāk, tomēr tas pagaidām (nu jau - pagaidām) ir viens mazs, bet mīlīgs namiņš, kas prasa darbu un uzmanību, noteikti mīlestību," par jauno nodarbošanos stāsta Mūrniece.

Augusta sākumā Mūrniece paziņoja, ka pamet saimniekošanu Vecrīgas viesnīcā "Hotel Roma".

"Vai man pietrūkst Rīgas? Mana "astīte Roma" neļauj par to aizmirst. Reizi nedēļā braucu pārbaudīt remontus, rēķinus, putekļus un buros, lai īpašniekiem to izdodas ātrāk pārdot. Nu - vai nepārdot un atvērt no jauna. Pat nezinu, ko es darītu, ja man liktu to izdarīt - atvērt. Draugiem saku - nemūžam. Zinot mani, viņi atbild - "bet taču gribas, vai ne?""

"Ir labi nezināt, kas sagaida. Un ir labi dzīvot šodienā. Mierā un klusumā, izvēloties steigu tad, kad tās aptrūkstas.

Un - jā - tās atziņas par draugiem un svešiem ir to vērtas. Kuram pietiek laika un gribēšanas satikt un kurš izsvītro no savas "ballīšu listes"," pārdomās dalās Mūrniece.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka viņa septiņstāvu viesnīcu Vecrīgā ir nomainījusi pret "mazu namiņu ar sirdi". Par ilgtermiņa plāniem gan Mūrniece nav runājusi, bet iepriekš pauda: "Kas zina, varbūt būs taisnība tiem, kas teica - pie viena namiņa neapstāšos un ar laiku saimniekošu lielā saimniecībā."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu