"Ģimenes burkā" zvaigznei Agritai Bindrei uzradies slepens pielūdzējs, kas neparko nevēlas atklāties (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb

Šova "Ģimene burkā" zvaigznes Agritas Bindres-Blumenauas dzīvē netrūkst pārsteigumu. Jau kādu laiku viņai uzradies slepens pielūdzējs, kurš viņu apber ar ziediem un dāvanām, bet savu vārdu neatklāj.

Kad Agritu apciemoja māsa Katrīne, viņa pamanīja, ka Agritas māju rotā skaisti ziedu pušķi, un ne viens vien. "Man ir regulāri, reizi nedēļā," teic Agrita. Viņa gan nezina, kas ir šis pielūdzējs, kurš sūta skaistos ziedu pušķus. 

"Atceros, kad man pirmo reizi kurjers atsūtīja pušķi bez kartiņas, un jau tad man tas likās aizdomīgi."

Sākotnēji Agrita domājusi, ka tas ir viņas jaunais mīļotais Jānis, tomēr nē, tas nebija viņš. Agrita atklāj, ka soctīklos bija mēģinājusi uzrunāt slepeno pielūdzēju, lai atzīstas, tomēr nesekmīgi. 

Viņa atklāj, ka ir izbrīnīta, ka Jānim nav ne silts, ne auksts par pielūdzēju. "Nav nekādas greizsirdības lēkmes. Par daudz mierīgs viņš ir. 

Ja es būtu viņa [Jāņa] vietā, būtu oj, oj, oj.  Scēna būtu ne pa jokam."

Spriedelējot par slepeno pielūdzēju, māsa ir pārliecināta: ja ziedus sūta viens un tas pats cilvēks, viņš to dara ar konkrētu mērķi. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kaislību Agritas dzīvē netrūkst. Patlaban risinās gan šķiršanās process ar vīru Jāni, gan ik pa laikam izskan otra Jāņa vārds, ar kuru attiecības Agrita sāka šajā vasarā. Nav gan skaidrības, kas īsti abu starpā ir, tomēr noprotams, ka viņi turpina uzturēt kontaktu. 

Agrita atklāja, ka mīlestību iepriekš meklējusi arī iepazīšanās lietotnē "Tinder". "Astoņi mēneši tinderī, ņifi*ā, tur ir tikai kaut kādi losīši, kuri izliekas par tiem, kas viņi nav," savu pieredzi komentēja Agrita.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu