Šķiras viens no Holivudas saskanīgākajiem pāriem (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pēc vairāku nedēļu ilgām baumām apstiprinājies, ka amerikāņu futbola līgas (NFL) leģenda Toms Breidijs (45) un brazīliešu modele Žizele Bundhena (42) nolēmuši šķirties. 

Pāris to apstiprināja savos sociālajos tīklos piektdien, 28. oktobrī.

"Pēdējās dienās mēs ar sievu esam pabeiguši mūsu 13 gadus ilgās laulības šķiršanas procesu," tā Breidijs.

"Šis ir mūsu kopīgs lēmums, un esam pateicīgi par kopā pavadīto laiku. Mēs esam svētīti ar skaistiem un brīnišķīgiem bērniem, kuri turpinās būt mūsu pasaules uzmanības centrā," teikts ierakstā. 

Pāra laulībā dzimuši divpadsmitgadīgais Bendžamins un deviņus gadus vecā Viviana. No iepriekšējām attiecībām ar amerikāņu aktrisi un modeli Bridžitu Moinaenu sportistam ir dēls Džeks (15).

Breidijs savā paziņojumā neslēpj, ka šāds lēmums ir sarežģīts un sāpīgs, tači abi bijušie laulātie vēl viens otram tikai to labāko. 

Pāris apprecējās 2009. gadā, un abi tika uzskatīti par vienu no Holivudas saskanīgākajiem pāriem.

Atgādinām, ka šā gada februārī Breidijs paziņoja par karjeras beigšanu, taču nepilnus divus mēnešus vēlāk tomēr šo lēmumu mainīja. "Pēdējo divu mēnešu laikā esmu sapratis, ka mana vieta joprojām ir laukumā, nevis tribīnēs. Tas laiks pienāks. Bet ne šobrīd," rakstīja Breidijs. "Es mīlu savu komandu, ģimeni, kas mani atbalsta. Viņi man to padara iespējamu."

"Es atgriezīšos, lai aizvadītu savu 23. sezonu NFL Tampabejas "Buccaneers" sastāvā. Man vēl palikušas nenokārtotas lietas," norāda izcilais NFL spēlētājs.

Breidijs ir vistitulētākais sportists NFL vēsturē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu