"Man bija vieglāk kļūt par "tiktokeri" nekā atrast darbu" (12)

CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET jaunā rubrikā aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Septītais viesis jaunajā rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Airita Kodorāne, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @airitata.

Airitas sekotāju skaits sasniedzis vairāk nekā 71 tūkstoti, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši 2 miljonus "patīk".

"Sākumā, teikšu godīgi, es biju heitere," par aplikāciju un tās pirmsākumiem izsakās Airita, taču nu kļuvusi par vienu no atpazīstamākajām pašmāju tiktokerēm, kura pārsvarā iepriecina savus sekotājus ar ēdiena gatavošanas video.

Airita kā savu odziņu min tieši personību. "Skatītājiem patīk, ka esmu jauna, forša, mana personība, ne tikai tas ēdiens!" pārliecināta ir viņa.

Par konkurenci un to, kā nopelnīt ar "Tik Tok", uzzini video!

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Savukārt Airitas izaicinājuma video meklē TVNET "TikTok" kontā!

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu