Augums vai raksturs? Producenti atklāj patiesību, kā tika izraudzīti "Dejo ar zvaigzni" pāri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dejo ar zvaigzni" pirmais raidījums
"Dejo ar zvaigzni" pirmais raidījums Foto: publicitātes

Šovs "Dejo ar zvaigzni" ieiet finiša taisnē. Raidījuma producente Ilze Ūdre intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, pēc kādiem kritērijiem tika izraudzīti deju pāri.

Dalībnieku pāru veidošanu uzņēmās Viola Abramova-Mailīte. Producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš uzrunāja “zvaigznes”. Kad persona bija piekritusi, izskanēja pirmais jautājums - cik gara/š tu esi?

“Pārus veidojām pēc auguma un rakstura saderības. Augumu mēs noskaidrojām, bet par dejotāja izvēli atbilstoši “zvaigznei” bija atbildīga Viola. Viņa veidoja pārus, balstoties uz to, ko zināja par šiem cilvēkiem vai bija lasījusi, redzējusi.” Pēc skrupulozām atlasēm partneriem tika organizēts satikšanās mēģinājums, lai saprastu, vai viņi spēs kopā sadejoties. Pēc tikšanās abām pusēm bija dots laiks, lai apdomātu, vai tiešām ar šo cilvēku varēs rast kopīgu deju soli.

“Ņemot vērā, ka tas viss notika vasarā, kad cilvēki ceļo, strādā un ir aizņemti ar savām lietām, tas bija ļoti garš process. Vienā brīdī man likās, ka tas nekad nebeigsies. Šķita, ka mēs tikai organizēsim sadejošanās un tālāk netiksim,” smejot atklāj producente.

“Īpaši mēs piedomājām pie tā, lai, piemēram, rolandam če nebūtu ļoti “pareiza un kārtīga” meitene. Partnerei bija jābūt tādai, lai viņiem ir viegli kontaktēties. Man liekas, rolands če ar Vitu Laicāni bija ļoti saderīgs pāris.

rolands če un Vita Laicāne
rolands če un Vita Laicāne Foto: publicitātes

Brīdī, kad satikās Maksims Busels ar Lizu Maniju, bija sajūta, ka esam saveduši kopā labākos draugus, kas sen nebija tikušies. Viņu starpā uzreiz radās kontakts. Tāpat arī Zanei Prokofjevai ar Matīsu Karro bija ļoti labs kontakts jau no pirmā mirkļa. Aminata ar Maksimu Kravčenko, manuprāt, ir ļoti skaists, vizuāli saderīgs pāris. Madara Palameika ir piecus centimetrus garāka par savu partneri, bet viņi nav vienīgais pāris pasaulē, kur sieviete ir garāka par vīrieti, turklāt Madarai ir ļoti laba humora izjūta,” tā producente.

Vairāk uzzini šeit!

Atgādinām, ka dalību šovā turpina vien seši pāri. Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, mākslinieks vizionārs Kašers un Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu