Kaspars Zvīgulis pazudis no teātra. Kas notika?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pamatīgu pārsteigumu ne tikai skatītājiem, bet arī Latvijas Nacionālā teātra kolēģiem un vadībai sagādājis aktieris Kaspars Zvīgulis (42), viņš bez paskaidrojumiem aizgājis no darba, vēstīts žurnālā "Kas Jauns". Tāpat arī nav zināms, kur aktieris palicis.

“Viņš ir pārtraucis darba attiecības ar Latvijas Nacionālo teātri. Pēc paša vēlēšanās.

Tāpēc arī mums bija atceltas izrādes "Mazā naudiņa" un citas, jo viņš aizgāja no teātra un bija nepieciešams laiks, lai viņa līdz šim spēlētās lomas apgūst citi kolēģi,” atklāj Latvijas Nacionālā teātra pārstāve Lolita Grāvīte.

Vaicāta, vai, ņemot vērā iepriekšējo reizi, kad disciplīnas pārkāpumu dēļ – vienkārši neierodoties uz mēģinājumiem un it kā pat atkarības problēmu mocīts – Kaspars Zvīgulis pirms desmit gadiem no darba teātrī tika atlaists, arī šajā reizē par pamatu aiziešanai nav bijuši līdzīgi iemesli, Lolita Grāvīte atbild noraidoši.

“Šoreiz viņš aizgāja pēc paša vēlēšanās, un mēs bijām tikai pārsteigti. No teātra puses pilnīgi nekādu pretenziju, aizrādījumu vai spiediena nebija.

Šis bija simtprocentīgi viņa privāts lēmums, un pie vainas, kā sapratu, nav nedz kādas problēmas, nedz izdegšana.

Sajuta, ka šobrīd vairs nevēlas turpināt to darīt, uzrakstīja atlūgumu un aizgāja. Nekādu paskaidrojumu vai informācijas par nākotnes plāniem nedeva.

Visiem koleģiāli atsūtīja vēstuli: “Piedodiet, ka tā. Turpmāk būšu Kaspars Zvīgulis – skatītājs.”

Kur viņš aizgāja un ko turpmāk darīs, neviens nezina.

Varbūt kādi tuvāki draugi tikai, bet mēs, kolēģi, neko nezinām,” atzīst Lolita Grāvīte, atminēdamās: “Vēl augustā, kad atgriezāmies no atvaļinājuma un sākām jauno teātra sezonu, Kaspars bija ar mums un pilnīgi nekas neliecināja, ka jau pēc neilga laika sekos atlūgums.”

Plašāk par aktiera Kaspara Zvīguļa gaitām lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu