"Ja tev 500 reizes uzraksta "resnā!", tam vārdam zūd vērtība"

CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET jaunā rubrikā aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Kā arī, vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Astotais viesis jaunajā rubrikā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" ir Elīza Kupča, kura vietnē "Tik Tok" zināma kā @squadperson.

Elīzas sekotāju skaits sasniedzis vairāk nekā 80 tūkstošus, un viņas publiskotie video kopumā saņēmuši 5,2 miljonus "patīk".

"Es nebaidos pateikt savu viedokli, un es esmu diezgan reāla!" par savu publiskoto saturu saka Elīza. Viņa nekautrējas parādīt savu īsto es un savos video uzsver - ir ok, ja tavs ķermenis neizskatās kā internetā perfektajās bildēs. 

Elīza gan saņēmusi virkni negatīvu komentāru, taču norāda, ka paradokss ir tāds - cilvēki skatās to, kas viņiem nemaz nepatīk!

Tiesa, starp sliktajiem komentāriem Elīza saņēma privātas ziņas, kurās cilvēki pauduši viņai pateicību - ļoti palīdz, ka ir cilvēks, kurš pasaka, ka ir ok nebūt ok!

Par negācijām un to, kas viņu joprojām iedvesmo darboties "Tik Tok", uzzini video!

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Savukārt Elīzas izaicinājuma video meklē TVNET "TikTok" kontā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu